


Miil
Miil Meggyes krémjoghurt
150 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 15 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Xtra ár:
159 Ft
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
Ha valóban azt akarod, hogy valami kielégítse a szíved vágyát, akkor kétségtelen, hogy a Miil Meggyes krémjoghurtot kell választanod, mely hagyományos módon tejszínből és válogatott joghurtkultúrákból készül. És mitől olyan nagyszerű? Természetesen az enyhén savanykás íztől és a krémes állagtól.
A tej zsírtartalma: 10%. A tej származása: EU.
Gyümölcstartalom arány a késztermékben 5,6%.

Felhasználási javaslat
A joghurt azonnali fogyasztásra kész, akár magában akár más ételek alapanyagaként.
Termelői információ
Az Ekomilk a.s. 1954-től folytatja a Frydek tejüzem nagy hagyományát. 2005-től saját néven az Ekomilk friss és kiváló minőségű tejtermékek gyártására specializálódott. A tejüzem a Beskydy lábánál található. A hagyományos előállítási módot az érvényes IFS élelmiszer-minőségi tanúsítvány, a kialakított HACCP rendszer és ezen szabványok követelményeinek szigorú betartása igazolja.
Tárolás
+2 ° C és +8 ° C közötti hőmérsékleten tárolandó. Felbontás után azonnal elfogyasztandó.
Gyártó
Ekomilk a.s.,
Příborská 818,
Frýdek-Místek, 738 37,
Cseh Köztársaság
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján
Minőségét megőrzi
Összetevők
| Félzsíros tejszín | |
| gyümölcskészítmény | 16 % |
| Cukor | |
| Meggy | 35 % |
| Ivóvíz | |
| Módosított kukoricakeményítő | |
| hibiszkusz és sárgarépa koncentrátum | |
| Aroma | |
| joghurtkultúra |
Tápérték: 100 g
| Energia | 553 kJ/132 kCal |
| Zsír | 8.4 g |
| amelyből telített zsírsavak | 5.5 g |
| Szénhidrát | 11.7 g |
| amelyből cukor | 11.2 g |
| Fehérje | 2.5 g |
| Só | 0.1 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Tej |