• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Marlenka Kakaós Mézes Torta

100 g
 1 099 Ft 10 990 Ft/kg
Származási ország: Csehország,

A Marlenka termékcsalád legismertebb terméke a kakaós-mézes sütemény.

A Marlenka, azaz „mézes csoda” egy régi örmény családi recept alapján született meg. Az örmény Gevorg Avetisjan 1995-ben kezdte el készíteni ezt a finomságot, miután családjával letelepedett Csehországban. Az illatos, édes és finom sütemény igen rövid időn belül nagy népszerűségre tett szert. A több száz éves receptúra alapja a méz, a dió és a karamell hármasára épül. Csak a legjobb, gondosan válogatott alapanyagokat használják fel a mézes termékek előállításához, ezért a Marlenka sütemények nem tartalmaznak semmilyen mesterséges tartósítószert és színezőanyagot.

Tárolás

2-24°C között tárolandó!

Forgalmazó

Random Sweet Kft.
1199 Budapest, Kazinczy utca 3.
 


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 55 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 30 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.