After Eight Eper

400 g
 2 599 Ft 6 498 Ft/kg
Származási ország: Németország,

After Eight Eper

Az elegáns desszert titka az extra vékony étcskoládé és az eperízű mentolos lágy krémtöltelékben rejlik. Letisztult eleganciája és egyedi ízvilága azoknak készül, akiknek fontos, hogy különleges ajándékkal lepjék meg szeretteiket. 

Termékinformáció

After Eight étcsokoládés 39,6% lapocskák eperízű mentolos töltelékkel 60,4%.

A márkáról

Az AFTER EIGHT 1962 óta kínál különleges ízvilágot mindazok számára, akik élvezni szeretnék az étcsokoládé és a mentol különleges harmóniáját. Ötvöződik benne a tradicionális angol elegancia és a frissítő lendület. Az elegáns desszert titka az extra vékony étcskoládé és a klasszikus mentol ízű lágy krémtöltelékben rejlik. Letisztult eleganciája és egyedi ízvilága azoknak készül, akiknek fontos, hogy különleges ajándékkal lepjék meg szeretteiket. Akik az ajándékozáskor az AFTER EIGHT mellett döntenek, biztosak lehetnek benne, hogy a megajándékozott különlegesnek érzi majd magát.

A mentol egyedi ízét kevésbé kedvelők választhatnak epres, narancsos és limitált kiadású cseresznyés ízvariánsaink közül.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

NESTLÉ HUNGÁRIA KFT.
1095 Budapest
Lechner Ödön Fasor 7.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.