Vis Vitalis szénsavmentes természetes ásványvíz

0,6 l
Elfogyott. Várható szerdán.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Magyarország,

Vis Vitalis szénsavmentes természetes ásványvíz. Életerő egy palackban!

https://cdn.kifli.hu/uploads/Tart%C3%B3s_Ital_Special_%C3%81llateledel/Tart%C3%B3s/Logo/k%C3%A9p3.jpg

Termékleírás

A Vis Vitalis azon ásványi anyagok helyre jellemző, specifikus keverékétől kapja meg ízének karakterét, amelyeken átfolyik, átszűrődik. E természetes, „minerális” szűrőrendszer segítségével minden egyes kortyban évmilliók „íze”,és az ez idő alatt a vízbe került ásványianyag-tartalom összpontosul. Szénsavmentes változatának íze és összetétele miatt is ideális gasztronómiai célú felhasználásra. Különleges megjelenése és minősége a legmagasabb szintigényeket is kielégíti.Csecsemők részére forralás nélkül adható!

Termelői információk

A pannonhalmi Szent Márton-hegy közelében fakad a forrás, amelyből a VisVitalis származik. Legendás forrásként is emlegetik. A forrás számos feljegyzés szerint gyógyító hatású, és többen csodák helyszíneként is emlegették. Ezen a területen, a védett, felszín alatti vízadó rétegből 106 méter mélyről, egy kb. 17 500 éves vízbázisból nyerik és palackozzák a Vis Vitalis természetes ásványvizet, ami a zárt vízbázisnak és korának köszönhetően természetesen kristálytiszta.

https://cdn.kifli.hu/uploads/Tart%C3%B3s_Ital_Special_%C3%81llateledel/Tart%C3%B3s/Logo/k%C3%A9p6.jpg

Ízvilága üdítően lágy és friss, bármilyen étel és ital mellé kiváló kísérő. A védjegyként is szolgáló, egyedi palackja semmilyen más ásványvízével nem téveszthető össze. A dizájn, aminek a kupak is szerves része, egyesíti a vizeskancsók és a korai szikvizes üvegek formáját.

A Vis Vitalis ásványvizet az idő formálta tökéletesre. Az életerő forrása, az asztal dísze, az étkezések méltó kísérője. Történelem, szakralitás és hagyomány egyesül egy-egy korty Vis Vitalis ásványvízben.

https://cdn.kifli.hu/uploads/Tart%C3%B3s_Ital_Special_%C3%81llateledel/Tart%C3%B3s/Logo/visvitlis_logo.jpg

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.

Forgalmazó

Béla Király Kút Kft.
9091 Ravazd, Országút u. 148.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.