Széles hús

Bio Bőrös Császárszalonna csont nélkül

kb. 0,63 kg

FRISSESSÉGI GARANCIA

BIO

kb

 3 499 Ft 5 550 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

700+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

Bio bőrös császárszalonna csont nélkül.

Számos étel elkészítéséhez kiváló választás lehet a bőrös császárszalonna, amely csontoktól mentes.

A bőrös császárszalonnát sütőben vagy serpenyőben is lehet sütni. A bőrös rész különösen ropogós lesz, ami fantasztikus textúrát és ízt ad az ételnek. A császárszalonna szeletek kiváló ízfokozók lehetnek más húsok, például marha vagy sertés elkészítésekor. A szalonnát az étel tetejére helyezve a hús ízletes és szaftos marad.

A császárszalonna felhasználható levesek, raguk és egytálételek készítéséhez is, hogy gazdagabb és mélyebb ízeket adjon az ételnek. A császárszalonna finom ízét felhasználhatod tésztaszószokhoz is. Felaprítva vagy kockázva, hozzáadva a szószhoz, gazdagabbá és ízletesebbé teszi azt. A császárszalonnát sütheted vagy grillezheted, majd felhasználhatod saláták, például Cézár saláta vagy burgonyasaláta ízletes összetevőjeként.

Bárhogy is döntesz, a bőrös császárszalonna csont nélkül egy fantasztikus ízfokozó, amely sokféle ételnek adhat különleges ízvilágot és textúrát.

Termelői információ

Vállalkozásuk családi vállalkozásként, 1990-ben kezdte meg működését, azzal a céllal, hogy kielégítse a minőségi tőkehúsok és készítmények iránt érdeklődők minden igényét.

Termékeik ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termékek.

 A bio sertéstenyésztésnél nem használunk semmiféle állati eredetű fehérjét, genetikailag módosított növényeket (GMO), nem keverünk a takarmányba állatgyógyászati készítményeket. Kizárólag a saját bio gazdaságunkból származó takarmányt etetünk az állatokkal. Az ökológiai sertéstenyésztésünkben nem kezeljük rutinszerűen antibiotikumokkal a sertéseket, nem kapnak hormonokat a gyorsabb gyarapodás érdekében, és etológiai igényeiknek megfelelő tartási körülményeket biztosítunk számukra az állat-jóllét elveit szem előtt tartva. 

Emellett olyan termelőktől származó húsok érhetőek el náluk, amelyek származása, tartási körülményei, táplálkozásuk ismertek előttük, ezáltal jobb minőségű és beltartalmú húsok kerülhetnek a nálunk vásárló családok asztalára! 

Tárolás

Hűtve tárolandó, 0-4°C között.

Forgalmazó

Széles Húsüzlet Kft
9073 Bőny, Rákóczi F. u. 10.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

A termék azonnali felhasználást igényel, még az átadás napján szükséges elfogyasztani.

bőrös császárszalonna csont nélkül