Vivino szolgáltatás értékelése

Mad Wine

Mad from mad 2017 12%

0,75 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
1 890 Ft 2 520 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,

Mad from mad

Friss, üde száraz fehérbor, melyet acéltartályos erjesztést követően palackoztak a gyümölcsös jegyek megőrzése érdekében. Fiatalos, primer jegyeivel és összetett savszerkezetével nyári összejövetelek, kerti grillpartik nélkülözhetetlen bora.

  • Száraz fehérbor.
  • 2017-es évjáratú.
  • 12%-os alkoholtartalmú.
  • Furmint szőlőből.
  • Tokaji borvidékről.
  • Fűszeres ételek kitűnő kiegészítője.

Termékinformáció

10 -12 fokon hűtve ajánlott fogyasztani.

Termelői információ

A MAD Wine Kft a Tokaj-hegyaljai borvidéken gazdálkodik, amely a világ első zárt borvidéke 1737 óta. Magyarország északkeleti részén, a Zemplén Hegység déli, délkeleti lábainál található. A Tokaji borvidék 87 km hosszúságban és 3–4 km szélességben foglal helyet 5500 hektárnyi területen, három jellegzetes hegy, az abaújszántói és a sátoraljaújhelyi Sátor-hegy, valamint a tokaji Kopasz hegy közötti háromszögben, 27 település határában. A legtöbb helyen vulkanikus alapkőzet (andezit, riolit, és ezek tufái), illetve az ezen kialakult nyiroktalaj található. Az ásványi anyagokban gazdag vulkáni kőzeten testes, erős savgerinccel bíró minerális jegyekkel rendelkező borok készíthetők.

Tárolás

Hűvös, napfénytől védett helyen.

Forgalmazó

Mad Wine Kft
3909 Mád, Hunyadi J utca 2. 


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

furmint