• Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Dessert Manifattura Ciocco Trio Krémdesszert

100 g
849 Ft 8 490 Ft/kg
Származási ország: Olaszország,

Termékleírás

Igazán csokis finomságra vágysz? Ínycsiklandó desszert ez a csokoládé mousse csokoládé krémmel és csokoládé pehellyel a tetején. Mindez minőségi üvegtégelyben lehet a tiéd.

Termelői információ

A Dessert Manufattura Milánó közelében kiváló minőségű desszerteket állít elő, amelyek nemcsak olasz Pasticcerias desszerteknek tűnnek, hanem az ízük is olyan, ha nem jobbak. A gyártó azonban nem ragad le a tradícióknál, mivel fáradhatatlanul különféle ízekkel kísérleteznek, a „panna cotta” és a „tiramisu”-n túl innovatív új ízeket hoznak létre. A cég szenvedélye, hogy folyamatosan új desszertfajtákat hozzanak létre azért, hogy az édes élet soha ne legyen unalmas. Csak friss alapanyagokat használ, és teljes mértékben tartózkodik a mesterséges aromáktól, színektől és ízfokozóktól. Minden allergiás személy számára érdemes tudni, hogy a gyártó teljes működése, azaz az összes termék gluténmentes.

Tárolás

+2 és +8°C között tárolandó.

Forgalmazó

Import-Trade Hungary Kft.
2870 Kisbér, Széchenyi u. 55.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 42 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.