Cafe Frei

Cafe Frei tokiói málna-kávé csokoládéval

125 g
1 849 Ft 14 792 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

400+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Cafe Frei tokiói málna-kávé csokoládéval

Csokoládé és málna ízesítésű pörkölt szemes kávé édes tejeskávékhoz. Próbáld ki az ázsiai specialitást, garantáltan nem bánod meg!

A színtiszta japán csokoládé házassága a tokiói cukrászdák kedvenc málna-ízével. A csoki-szakértők ma már nem a franciákat, hanem sokkal inkább a japánokat tartják a kifinomult csokoládé-kultúra nagyköveteinek. Szerintük Susumu Koyama a világ ma élő egyik legjobb csokoládé-mestere. A Frei Café-nél már csak ezért is a japán édesség-iránytűt követve tokiói csokoládé és sűrű málna aromába forgatják ezt a japán kávékülönlegességet.

Termékinformáció

Felbontás után 2 héten belül fogyaszd el. Akkor a legfrissebb! Bármilyen otthoni  kávéfőzési technológiával elkészíthető!

Termelői információ

A Cafe Frei-t két barát alapította: A regényíró Frei Tamás, egykori tévés világutazó, aki az elmúlt évtizedekben több mint 150 országot látogatott meg és rajongással szereti a kávét és a vele összefüggő világot; illetve Langár Tamás közgazdász, élelmiszeripari vállalkozó, aki több mint 30 év tapasztalattal a birtokában a hálózat működtetését üzleti oldalról segíti.

Az első CAFE FREI kávéház 2007 áprilisában nyílt meg Magyarországon, azóta a kávéházi Franchise-hálózatuk folyamatosan bővül. Mára az ország legnagyobb kávéházláncává nőttek. Egyedülálló Franchise-rendszerüknek köszönhetően a 2013-as év nemzetközi áttörést hozott számukra, amikor megnyitották az első közép-európai kávézókat. Azóta már Franciaországtól kezdve egészen Dubaiig üzemeltetnek kávézókat. Többek között még olyan egzotikusnak számító országokban is, mint Szaúd-Arábia.

Tárolás

Lezárva, fénytől védve, hűvös helyen tárolandó!

Forgalmazó

Cafe Frei Kft.
3170 Szécsény,
Rákóczi út 73.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

pörkölt arabica szemes kávé98 %
aromák2 %
Csokoládé
Málna