• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Savoiardi piskóta

400 g
 1 049 Ft 2 623 Ft/kg
Származási ország: Szlovákia,

Az piskóta eredete a 14. századig vezethető vissza, amikor először készítették a savoyai uralkodó udvarában a francia király látogatásának alkalmából. A babapiskótát gyakran használják alapanyagként különféle édességekhez, desszertekhez, amellett, hogy önállóan is fogyasztható. Számos különböző sütemény alapja a babapiskóta, ebből készülnek az olasz tiramisu sütemény és a charlotte desszertfélék is.

A piskóta világszerte népszerű, Európából származó sütemény, mely tojásból, lisztből és cukorból készül, könnyű tésztájú, melynek ruganyos, könnyed állagát a felvert tojásfehérje biztosítja. Bár eredetileg búzalisztből készül, ételérzékenyek alternatív lisztekből is elkészíthetik, például zabpehelylisztből.

Tárolás

Max. 18 °C-on tárolandó!

Forgalmazó

I.D.C.Holding a.s.
Trnavská cesta 946/14, 926 01 Sereď, Szlovákia
 


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 169 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 60 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.