• Kedves Kiflis! Gyereknap alkalmából készültünk egy kis meglepetéssel! Május 26-27-én 20%-os kedvezményt adunk számos LEGO termékünkre...nem csak kicsiknek! ;) 
  • Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Veresi Piccolo paradicsom

180 g
Frissen szedettTermelői
799 Ft 4 439 Ft/kg
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,

Az elmúlt időszakban a kertészet jelentős termesztési nehézségekkel nézett szembe, emiatt termékeiket nem tudták a kívánt mennyiségben rendelkezésre bocsátani. 2 héten belül az ellátási probléma megszűnik, és újra folyamatosan elérhetők a termékek. Köszönjük az eddigi bizalmatokat a paradicsom-különlegességek iránt!

*A kép illusztráció.

Kifejezetten édes ízű, apró bogyójú prémium paradicsomkülönlegesség. Magyarországon csak Veresegyházán termesztik.

Édességi foka a szőlőéhez hasonló, Brix értéke (édességi foka) 12°.

Termelői információ 

Veresegyházán nagy odafigyeléssel innovatív üvegházakban, pótmegvilágítással, biológiai növényvédelemmel termesztik az édes, zamatos paradicsomot, melynek leszedésével addig várnak, míg tökéletessen érett nem lesz. A modern technológiának köszönhetően egész évben, minden nap szednek, és hónaptól függetlenül édes, zamatos, magas tápanyagtartalmú paradicsomot szállítanak.

Felhasználás

Tökéletes friss fogyasztásra, salátához, szendvicshez, leves, paradicsomlé és paradicsomszósz készítéséhez. Kiválóan konzerválható.

Tárolás

Száraz helyen, 8-16°C között tárolandó.

Forgalmazó

Veresi Paradicsom Kft.
2112 Veresegyház, Kisrét u. 2.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.