Jim Beam

Jim Beam Bourbon whiskey 40%

0,7 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
8 549 Ft 12 213 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Összetett illatában a kukorica pazar édessége, a vágott széna jellegzetes illata keveredik a karamell és vanília egyedülálló jellegével. Lecsengése nem túl hosszú, viszont kellemesen édes, fűszeres, fás karakterekkel gazdagított. Fogyasztását önmagában vagy long drinként illetve koktélokhoz keverve ajánlott.

  • alkoholtartalom 40%

Termelői információ

Az eredeti "Kentucky Straight Bourbon Whiskey"-t 1795 óta ugyanaz a család készíti, generációkon keresztül, ugyanazzal a módszerrel. A világ legkedveltebb bourbonje legalább 51% kukoricából és friss, vasmentes Kentucky állambeli forrásvíz felhasználásával készül. Frissen kiégetett tölgyfahordókba töltik, ahol a jellegzetes, többemeletes "Rackhouse"-okban 4 év alatt érik egészen különlegessé, és így nyeri el azt a hosszú lecsengésű és változatos ízét, amely oly félreismerhetetlenné teszi. Színe narancsos vöröses árnyalatú.  Ízében kezdetekben a jellegzetes bourbon karakter nyílik ki, melyben a vaníliás, karamellás édeskés hatások dominálnak. Ezt később diszkrét tölgyes jegyzetek és enyhe fűszeresség követi. 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Vimpex Kft.
1195 Budapest
Hofherr Albert u. 11/a


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.