Bányai

Bányai Csokis Kuglóf speciality szemeskávé

250 g
4 199 Ft 16 796 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

60+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Costa Rica,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A „Csokis Kuglóf” megalkotásánál kifejezett cél volt, hogy a klasszikus kávé ízek kedvelőinek készítsenek egy olyan kávét, mely mentes a sötét pörkölésű, mondhatni klasszikus kávék kevésbé szerethető keserűségétől, de ne domináljanak benne az „újhullámos” kávékra jellemző savak.

A Costa Rica-i Lourdesben, Bányai László ültetvényén termelt Caturra és Catuai fajtákat kissé elnyújtva, egyenletesen pörkölték, így kiváló átmenetet képez az újhullámos és a klasszikus kávék világa közt. Ízében markáns étcsokoládét, kakaós kalácsot a végén pedig édes aszalt szilvát érezhetünk. Savaiban egészen lágy, bántó keserű jegyektől mentes.

Termelői információ

A Bányai László, magyar származású farmer, Costa Rica-i Lourdesben található ültetvényéről származik, ahol a termesztést és a feldolgozást a Lucky Cap tulajdonosával, Tóth Sándorral közösen végzik. Bányai László a növénytermesztésért, Tóth Sándor pedig a szüretért, a feldolgozási folyamatokért felel.

A tengerszint feletti 1.450 – 1.550 méter magasan található finca-n (a 20 hektárnál kisebb ültetvények elnevezése) 90%-ban Caturra és Catuai fajták találhatók.

Tárolás

Legjobb tárolási hőmérséklet: 10-25 fok között.

Forgalmazó

Caffé dal' 1927 Kft.
7100 Szekszárd, Bátaszéki út 25.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

kávé