Kalamata
Kalamata Balzsamecet Krém Gránátalma
250 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Balzsamecet krém
Kalamata olajbogyóink peloponnészoszi területektől és falvakból származnak, kézzel szedve, biztosítva a prémium minőséget. Figyelembe vesszük a szép formát, a helyes kalibrálást, a fekete színt és a gazdag ízt.
A feldolgozásra és a csomagolásra mindig szigorú eljárások és minőség-ellenőrzés mellett kerül sor.
A balzsamecet (aceto balsamico) eredetileg egy Olaszországból származó ecet, mely mára világszinten elterjedt a konyhákban. Az eredeti, tradícionális balzsamecet az olasz Trebbiano fehér szőlő levéből készített redukció, melyet már a középkorban is használtak ételek ízesítésére.
Termelői információ
A Hellas-Invest Kft. 2008-ban alakult a tulajdonosok görög származásából eredően, eredeti görög élelmiszerek magyarországi forgalmazásával. Az általuk képviselt görög gyártók minőségi alapanyagokból, a szigorú élelmiszer biztonsági követelményeknek megfelelve készítik a hamisíthatatlan tradicionális görög ételeket. Mára már nem csak görög, hanem spanyol, olasz, mexikói és thai gyártók kiváló termékeit is forgalmazzák.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Forgalmazó
Hellas-Invest Kft.
2045 Törökbálint
Raktárvárosi út. DEPO, II-es kapu
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
víz | |
Balzsamecet | 31.2 % |
Balzsamecet | |
Tartósítószer | |
kálium-metabiszulfit | |
Cukor | |
Gránátalmalé koncentrátum | 4.5 % |
Gránátalmalé | 2 % |
Színezék | |
szulfitos-ammóniás karamell | |
Stabilizátor | |
E415 - Xantángumi | |
Tartósítószer | |
E202 - Káliumszorbát |
Allergének
Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok |
Nyomokban tartalmazhat: |
Glutént tartalmazó gabonafélék |