
Cathedral City
Cathedral City Érett Cheddar zsíros kemény sajt
200 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 22 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
Angol, félkemény, oltós alvasztású 9 hónapig érlelt sajt. Zsírtartalom a szárazanyagban min. 48 m/m%. Védőgázas csomagolásban.
A Cathedral City sajtkínálata három klasszikus angol cheddarból áll. Legyen szó a Mature simaságáról, az Extra Mature gazdagságáról vagy egy roppanós falatnyi Vintage-ről, mindegyik Cathedral City® Cheddar sajt jellegzetes brit hangulatot áraszt, és sajttáladat igazán különlegessé varázsolja. Ráadásul nem adnak hozzá aromát, színezéket vagy bármi mást!

Termelői információ
Az Egyesült Királyság a cheddar sajt szülőhelye, és lakói a 12. század óta gyártják (tehát mondhatnánk, hogy a britek tudnak egy-két dolgot a cheddar készítéséről). És ami a cheddart illeti, az Egyesült Királyság kedvence egy „ország mérföldre” a Cathedral City® Cheddar sajt. Legyen szó díjnyertes receptjeinkről, a sima és krémes ízről vagy az elkészítéséhez szükséges gazdag tejről, elkötelezettek vagyunk, hogy minden alkalommal kiváló minőségű, nagyszerű ízű cheddart szállítsunk.

Tárolás
+2 - +8 °C között tárolandó.
Forgalmazó
Euroser Dairy Group Sp. z o.o. - Sp.k.
Geologiczna str. 20 02-246
Varsó, Lengyelország
(Származási ország: Nagy-Britannia)
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| pasztőrözött tej |
| Só |
| tejsavbaktérium kultura |
| mikrobiális tejoltó |
Tápérték: 100 g
| Energia | 1725 kJ/ kCal |
| Zsír | 34.9 g |
| amelyből telített zsírsavak | 21.7 g |
| Szénhidrát | 0.1 g |
| amelyből cukor | 0.1 g |
| Fehérje | 25.4 g |
| Só | 1.8 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Tej |