Gillette

Gillette Mach3 Borotvapenge

8 db
 11 599 Ft 1 450 Ft/db
Származási ország: Lengyelország,

Pénzt adunk vissza a bankszámládra vagy egy faültetési programra! A promócióban részt vevő P&G termékek legalább 4 000 Ft-os rendelésénél 1 000 Ft, legalább 8 000 Ft-os rendelésénél 2000 Ft, legalább 12 000-os rendelésénél 3 000 Ft, legalább 30 000 Ft-os rendelésnél 5 000 Ft visszajár a bankszámládra regisztráció után vagy felajánlhatod a MyForest – Közösségi Erdőkért Alapítványnak. A promóció időszaka: 2023.09. 14-2023. 11.15. A promóció Procter & Gamble aktivitás, a pénzvisszatérítéshez az ő honlapjukon kell regisztrálni az online vásárlás után. További részletek és regisztráció: www.everydayme.hu Résztvevő márkák: Pampers, Ariel, Jar , Lenor, Ambi Pur, Oral-B, Blend-a-Med, Blend-a-Dent, Naturella, Discreet, Tampax, Always, Head&Shoulders, Pantene ProV, Herbal Essenses, Aussie, Gillette, Gillette Venus, Old Spice, Secret, Bear Fruits, Mr. Proper és Swiffer

aA Gillette Mach3 borotva acélerős pengéi hosszabb időre megőrzik élességüket (a Sensor3 borotvához képest), precíz borotválást biztosítanak, valamint könnyedén siklanak a bőrön. A bőrvédő mikrobarázdák megfeszítik az arcbőrt, és előkészítik a szőrszálakat a borotválásra, ezáltal csökkentve az irritációt. Továbbfejlesztett krémezőcsíkkal és a Gillette-től megszokott, megbízható borotvabetétekkel. A Mach3 borotvabetétek bármelyik Mach3 borotvamarkolattal használhatók.

  • Az élesebb pengéknek* köszönhetően a borotva kiválóan siklik a bőrön (*az első két penge a Sensor3 borotvához képest)
  • Az acélerős pengéket mérnökeink a Gillette borotvák védjegyének számító precíz borotválkozáshoz tervezték
  • A nyitott pengekialakítás megkönnyíti a borotvabetét öblítését
  • Minden egyes borotvabetét akár 15 kényelmes borotválkozást tesz lehetővé
  • A továbbfejlesztett zselés krémezőcsík segíti a penge siklását
  • A Mach3 borotvabetétek bármelyik Mach3 borotvamarkolattal használhatók

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

P&G Hungary Kkt
1082 Budapest Kisfaludy Street 38 Hungary


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.