Mix & Match

Jar

Jar Sensitive Aloe Vera & Pink Jasmin Mosogatószer

450 ml
1 039 Ft 2 309 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Csehország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Jar Sensitive Aloe Vera & Pink Jasmin Mosogatószer

A Jar Sensitive mosogatószer tisztító erejére minden mosogatás alkalmával számíthatsz! Minden cseppje sokáig elég, így még a spórolásban is segít! Legyen szó edényekről, poharakról, fazekakról vagy serpenyőkről, a Jar számára semmi sem jelent kihívást! A Jar Sensitive kíméletlenül bánik el a zsírral, gyengéd a kézhez. Háromféle illatban, - például aloe vera és pink jázmin - valamint különböző kiszerelésekben kapható.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe kerülése esetén ajánlatos a több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Benzisothiazolinone-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Forgalmazó

Procter & Gamble
Corvin Offices (Panorama Tower), Kisfaludy utca 38, 1082 Budapest - Hungary


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

5-15% Anionos Felületaktív Anyagok, <5% Nemionos Felületaktív Anyagok, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol, Illatanyagok, Hexyl Cinnamal, Linalool