• Ebben a nagy melegben felfrissítünk egy ingyenes kiszállítással! Kód: HAPPYJUNI1 Az ajánlat 06.23-tól 06.26-ig tart, és az expressz szállításra nem érvényes. 

Mam Sports Cup ivópohár

1 db
2 499 Ft 2 499 Ft/db
Kiflicske Klubtagok számára szóló akció: 2 249 Ft
Származási ország: EU,

A MAM ivópoharak lépésről lépésre segítik a babákat a cumisüvegről a pohárra történő átállásban. A MAM Sports Cup ivópoharat, csúszásmentes kialakításának és hajlított formájának köszönhetően, könnyen tudja tartani a baba, így nagyszerű segítség az önálló ivás elsajátításában. A MAM Sports Cup ivópohárhoz tartozó ivócsőr csepegésmentes és folyamatos áramlást biztosító funkcióban is használható, utazás során is ideális. Kompatibilis az összes MAM ivópohárral. Az alkatrészek nem kompatibilisek más gyártók termékeivel. Felhívjuk figyelmedet, hogy a kiszállított termék a képen látható terméktől színében és/vagy mintájában eltérhet.

  • Csapatmunka a maximális biztonságért: Csak az egészségügyi szakértőink jóváhagyása után állnak rendelkezésre termékeink a babák számára. További információ a www.mambaby.com oldalon.
  • Minden MAM termék BPA és BPS mentes anyagból készül.
  • Életkori ajánlás: 12. hónaptól

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

MAM Hungária Kft.
9795 Vaskeresztes Fő u. 132


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.