Navigáció kihagyása

Szerezz exkluzív előnyöket az első rendelés után!

Kiszállítás akár 90 percen belül

Az első kiszállítás díja ingyenes

100%-os elégedettségi garancia

P'tit Duc

Petit Duc sárga csirke bőrös, csontos mell szárnnyal (chicken supreme, francia)

450 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 7 NAPIG

This product stays fresh for an average of 7 days after delivery, with a guaranteed minimum of 3 days. If you are not satisfied we will give you a refund.
Jelenleg nem elérhető
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Kategóriák:
Származási ország: az aktuális kínálat szerint
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

Petit Duc sárga csirke bőrös, csontos mell szárnnyal – A francia konyha prémium csirkéje

A Petit Duc sárga csirke bőrös, csontos mell szárnnyal (franciául chicken supreme) a csirkehús egyik legértékesebb és legízletesebb része, amely a francia gasztronómia hagyományait idézi. Ez a húsrész a csirke legnemesebb, legfinomabb része, amely bőrös kivitelben és csonttal együtt kerül forgalomba, így sütés közben megőrzi természetes szaftosságát és gazdag, aromás ízét.

A sárga csirke különleges fajtájának köszönhetően ez a hús rendkívül zamatos, mivel a madarak hagyományos, természetes környezetben, lassabb növekedési ciklussal, gondosan válogatott takarmányon nevelkednek. Ez a módszer biztosítja, hogy a hús textúrája tökéletesen egyensúlyban legyen: kellően puha, de mégis tartalmas, karakteres ízű.

A bőr nemcsak a hús nedvességtartalmát védi meg, hanem sütés közben ropogósra pirulva egy extra élvezetet ad minden falatnak. A csont megtartása pedig hozzájárul ahhoz, hogy a hús még ízesebb és gazdagabb legyen, valamint elősegíti a hús egyenletes átsülését.

Ez a csirkehús kiválóan alkalmas különféle elkészítési módokra: grillezésre, sütésre vagy párolásra egyaránt, és minden esetben elegáns, ízletes fogást varázsol az asztalra. Ideális választás akár hétköznapi, akár ünnepi étkezésekhez, amikor valami igazán különlegesre vágyunk.

Válaszd a Petit Duc sárga csirkét, ha szereted a természetes, prémium minőségű húsokat, amelyekben a hagyomány és a minőség találkozik, és hozd el otthonodba a francia konyha autentikus élményét!

Felhasználási javaslat:

A Petit Duc sárga csirke bőrös, csontos mell szárnnyal a legegyszerűbben sütőben vagy serpenyőben készíthető el, hogy megőrizze természetes szaftosságát és ízét. A bőrös rész különösen jól sül ropogósra, ezért ajánlott bőrös felével lefelé kezdeni a sütést. Pácolhatod friss fűszerekkel, fokhagymával és citromlével, hogy még karakteresebb ízt kapjon. Grillezve, vagy lassú tűzön párolva is tökéletes választás.

Tárolás:

Tárold a csirkét hűtőszekrényben 0–4 °C között, és fogyaszd el a csomagoláson feltüntetett fogyaszthatósági időn belül. Felbontás után a hús frissességének megőrzése érdekében ajánlott 24 órán belül felhasználni. Ha nem használod fel azonnal, légmentesen csomagolva fagyasztható.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 7 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 3 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Csirke100 %

Tápérték: 100 g

Energia785 kJ/188 kCal
Zsír11.6 g
amelyből telített zsírsavak3.5 g
Szénhidrát0.1 g
amelyből cukor0.1 g
Fehérje20.9 g
0.11 g
Élelmi rost g