
Casa Rinaldi
Casa Rinaldi Klasszikus grissini
130 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Casa Rinaldi Klasszikus grissini
Illatosak, ropogósak és nagyon finomak, klasszikus grissinink extra szüz olívaolajjal tökéletesen illeszkednek sokféle ételhez: a modenai sonkától a Parmigiano Reggianóval a pancettáig, a mogyorókrémig. Tökéletes kenyérhelyettesítók, aperitifekhez és ízletes falatokhoz.

Használati / előkészítési útmutatás
Felbontást követően azonnal fogyasztható.
Tárolás
Hűvös és száraz helyen tárolandó napfénytől elzárva.
A márkáról
A Casa Rinaldi 1979 óta gyártja, válogatja ki és forgalmazza a legjobb olasz ízesítőket és élelmiszereket. Tészta, rizs, zöldségkonzervek, szószok: az ezen a területen gyűjtött nagy szakértelmüknek köszönhetően különleges termékkatalógust állítottak össze. Két gyártóüzemmel, négy tengerentúli leányvállalattal és több specializált részleggel rendelkeznek. Ilyen például a bioélelmiszerekre szakosodott Biotuscany, valamint a Tuscany, ahol saját márkás olajokat, eceteket és ízesítőket állítanak elő, különös figyelmet fordítva az ízesített olajokra.

Gyártó
Alis S.r.l. Casa Rinaldi Kft.
41051, Castelnouvo Rangone (Modena) ITALY,
Forgalmazó
Casa Rinaldi Kft.
2151 Fót József Attila utca 35.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján
Összetevők
| „0” típusú lágy búzaliszt |
| Extra szűz olívaolaj |
| árpa maláta kivonat |
| Só |
| Élesztő |
Tápérték: 100 g
| Energia | 1741 kJ/413 kCal |
| Zsír | 10 g |
| amelyből telített zsírsavak | 2 g |
| Szénhidrát | 68 g |
| amelyből cukor | 4 g |
| Fehérje | 11 g |
| Só | 2.3 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Szójabab |
| Tej |
| Mustár |