
Casa Rinaldi
Extra virgin olive oil
1 lDelivery within 90 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Casa Rinaldi Extra szűz olívaolaj
Ennek az extra szűz olívaolajnak az előállításához csak kiváló minőségű olivabogyót használunk, amelyeket hidegen mechanikus malmokkal préselünk.
A Casa Rinaldi extra szűz olívaolaj színe világoszöld, arany árnyalatokkal. Kóstoláskor enyhén gyümölcsös, keserű és csípős ízű, aromája friss és érett olívákra emlékeztet.
Használati/ előkészítési útmutatás
Felbontást követően azonnal fogyasztható.
A márkáról
A Casa Rinaldi 1979 óta gyártja, válogatja ki és forgalmazza a legjobb olasz ízesítőket és élelmiszereket. Tészta, rizs, zöldségkonzervek, szószok: az ezen a területen felhalmozott nagy szakértelmünknek köszönhetően különleges termékkatalógust állítottunk össze. Két gyártóüzemmel, négy tengerentúli leányvállalattal és több specializált részleggel rendelkezünk. Ilyen például a bioélelmiszerekre szakosodott Biotuscany, valamint a Tuscany, ahol saját márkás olajokat, eceteket és ízesítőket állítunk elő, különös figyelmet fordítva az ízesített olajokra.
Tárolás
Napfénytől, magas hőmérséklettől védve, száraz, hűvös helyen tárolandó. Az olívaolaj 20 °C alatt zavarossá válhat, ennél alacsonyabb hőmérsékleten pedig szilárd pelyhek formálódhatnak benne. Ez a minőségére nincs hatással, szobahőmérsékleten az olaj újra kitisztul.
Forgalmazó
Alis S.r.l. Casa Rinaldi Kft.
41051, Castelnouvo Rangone (Modena) ITALY, 2151 Fót József Attila utca 35.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Composition
Extra szűz olívaolaj |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 3389 kJ/824 kCal |
Fats | 91.6 g |
including saturated fatty acids | 14.1 g |
Carbohydrates | 0 g |
including sugars | 0 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0 g |
Fibre | 0 g |