
Challans Egész kacsa Label Rouge
kb. 1,6 kgMinden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
Challans, az ellentétek és szenvedélyek földje, ahol az ég és a tenger találkozik. Egész évben rendkívül enyhe éghajlat jellemzi, valamint savas talaja bőséges, tengerparti ízvilágú fű növekedését segíti elő. Challans a baromfitenyésztés és a természet paradicsoma.
A CHALLANDAIS „AU SANG” KACSA
A Challandais „au sang” kacsa, más néven „vérrel együtt érlelt kacsa”, egy házikacsafajta, amely a La Vendée régióban található Challans vidékéről származik. Híres húsának kifinomultságáról, és a séfek körében különösen kedvelt.
Ahogy sok nagyszerű innováció, a Challandais kacsa is egy véletlen felfedezés eredménye. Ez a fajta a legmagasabb minőségű kacsák közé tartozik ízvilágát és textúráját tekintve. Az izmokban visszamaradó vér rendkívül omlós, szinte szájban olvadó állagot kölcsönöz a húsnak.
1965 óta viseli a Label Rouge (Farmer’s Red Label) minősítést.
- Nevelési idő: 8 hét
Elkészítési útmutató
A Muscadet-mártásos Challans kacsa egy hagyományos recept a Nantes régió déli részéről, amelyet „canard nantais” néven is ismernek. Ez a fogás a breton mocsarakban nevelt kacsából készül, Muscadet boros szósszal főzve, és sós vajban párolt almával vagy hagyományosan zöldborsóval tálalva.
A gyártóról
EGY KÉZMŰVES CÉG NEMZETKÖZI SIKEREKKEL
Claude Couthouis 1974-ben vásárolta meg a vállalat eredeti kacsa vágóhídját. Már a kezdetektől fogva meggyőződése volt, hogy kivételes termékeket kell kínálnia, ezért a száraz tolltépési technológia mellett döntött, amely a legjobb minőséget biztosítja.
Hamarosan nevet szerzett magának a hagyományos feldolgozás és a kiváló minőségű termékek terén. A siker nem maradt el, és az üzlet gyorsan növekedett.
- 2001-ben átvette a Péridy nevű vállalatot.
- 2010-ben megvásárolta Edgar Caiveau-t.
- 2018-ban a céget megvásárolta az LDC, és ekkor a márkanév Maison Couthouis lett, hangsúlyozva a kiváló minőséget és a tradicionális szakértelmet.
„A Maison Couthouis székhelye Soullans városában található, Challans és a Vendée-part között. Ez a mocsaras terület régóta híres a kacsa-tenyésztésről, és amikor csak lehet, helyi gazdákkal dolgozunk együtt. Partnereink 70%-a két órán belül elérhető a termelési központunktól.
Francia, európai és ázsiai ügyfeleink különösen értékelik ezt az erős regionális kötődést.”
A Maison Couthouis szorosan figyelemmel kíséri az éttermek tulajdonosainak igényeit, és ennek megfelelően fejlesztette ki kínálatát. A vállalat többek között barbari kacsát, valamint két különleges fajtát, a vadkacsát és a Challandais „au sang” kacsát is forgalmazza.
A cég a szakemberek prémium minőségű, sovány kacsahús iránti keresletére reagálva olyan termékpalettát kínál, amely vendéglők, hentesek, delikát üzletek és élelmiszerboltok számára is elérhető. Ügyfelei különösen nagyra értékelik a széles friss és fagyasztott termékválasztékot, valamint a vállalat 100 fős személyzetének egyedi, személyre szabott szolgáltatásait.
Használati utasítás
A terméket teljesen át kell sütni.
Tárolás
0 °C és +4 °C között. Felbontás után azonnal fogyasztandó.
Gyártó címe
Maison Couthouis
312 route des Sables
85300 Soullans, Franciaország
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 3 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.Duck
Tápérték: 100 g
Energia | 766 kJ/184 kCal |
Zsír | 12 g |
amelyből telített zsírsavak | 3.9 g |
Szénhidrát | 1 g |
amelyből cukor | 0 g |
Fehérje | 18 g |
Só | 0.16 g |
Élelmi rost | g |