
Defendi
Defendi Gorgonzola Dolce
200 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Defendi Gorgonzola Dolce
Egy PDO minősítésű kékpenészes sajt, amelyet az ősi hagyományok szerint készítenek. Kizárólag Lombardia és Piemont egyes tartományaiban állítják elő és érlelik. Szalmaszínű, lágy sajt zöldes erezetekkel, amelyek az olasz "erborinatura" nevű folyamat eredményeként jönnek létre – ez a penész kialakulását jelenti. A Gorgonzolának két fajtája van, amelyek az érlelési időben és az állagukban különböznek egymástól.
Termelői információ
1865-ben Pietro Defendi, egy tejesember, szenvedéllyel kezdte el készíteni az első formaggelléket saját farmjáról származó tejből. Apáról fiúra több mint 150 év telt el, és a Defendi Sajtműhely ma egy modern, technológiailag fejlett vállalkozás. Az első házi készítésű termékektől kezdve elkötelezetten és lelkesedéssel törekszik a kiválóságra a lombardiai jellegzetes sajtok gyártásában, büszkeséggel őrizve az ősi hagyományokat – ahogyan azt az alapító is szerette volna.
Tárolás
+2°C és +7°C között, hűtőben tárolandó.
Forgalmazó
Szega Camembert Kft.
1026 Budapest, Pázsit u. 2-1/B
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.Összetevők
tehén tej |
Étkezési só |
oltóenzim |
Tápérték: 100 g
Energia | 1315 kJ/317 kCal |
Zsír | 26 g |
amelyből telített zsírsavak | 17.5 g |
Szénhidrát | 1.1 g |
amelyből cukor | 1.1 g |
Fehérje | 19.6 g |
Só | 1.8 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Tej |