Skip navigation

Always free delivery

10% off private label and BIO products

4× small orders from 1 Ft-tól

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 4 dl tejföl
  • 2 tojássárgája
  • 1,5 kg burgonya
  • 40 dkg lángolt kolbász - lehet csípős is
  • 6 db keményre főtt tojás
  • Ízlés szerint só

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    A burgonyákat alaposan megmosom, majd enyhén sós vízben, héjával együtt puhára főzöm. Mikor megfőtt, hideg vízzel leöblítem, meghámozom, felszeletelem.
  • 2
    A tejfölhöz adom a tojássárgákat, sózom és alaposan kikeverem.
  • 3
    Egy hőálló tálat kikenek tetszőleges zsiradékkal, teszek bele egy réteg burgonyát, megsózom, erre jön a felkarikázott főtt tojás és a szintén karikára vágott kolbász, egy újabb réteg burgonya, meglocsolom néhány kanál tejfölös masszával és indulhat újra a rétegzés. Ezt addig folytatom, amíg az összes hozzávaló elfogy, a tetejére pedig tejföl kerül.
  • 4
    170 fokra előmelegített sütőben, 30-35 perc alatt készre sütöm.
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK