Skip navigation
  • Kedves Kiflis! A mai nemzeti ünnepnapon zárva vagyunk, de előrendelést már leadhatsz holnapra. Kellemes pihenést kívánunk!
  • Megérkezett az őszi katalógusunk, amiben rengeteg inspirációt találsz és minden oldalon egy falatnyi ősz fogad. Lapozd végig és vásárolj be néhány kattintással! 

Always free delivery

10% off private label and BIO products

4× small orders from 1 Ft-tól

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 1 szép szelet T-bone steak
  • Olívaolaj
  • Nagyszemű só
  • 1 evőkanál puha vaj
  • 1 teáskanál dijoni krémes mustár
  • 1 teáskanál dijoni magos mustár
  • Aprított petrezselyemzöld
  • 2-3 ág friss rozmaring

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Fontos, hogy mindig szobahőmérsékletű hússal dolgozz!
  • 2
    Egy serpenyőben hevíts fel 1-2 evőkanál olívaolajat, ebben süsd a húst oldalanként 3-3 percig, majd tedd tányérra, fedd le egy fedővel és pihentesd 8 percig.
  • 3
    A pihentetési idő lejárta után tedd vissza a serpenyőbe, sózd meg, tedd a tetejére a vajat, hagyd szépen ráolvadni. Tedd a serpenyőbe a krémes és a magos mustárt, hogy kicsit megpiruljon, majd kend el a vajjal. Szórd meg az aprított petrezselyemzölddel, dobd rá a rozmaringot, locsold meg ismét 2-3 evőkanál olívaolajjal és ezt követően oldalanként ismét süsd 3-3 percig. Sütés közben locsolgasd a mustáros-vajas-olívaolajos szafttal.
  • 4
    Amikor elkészült tedd vágódeszkára és frissen szeleteld.
  • 5
    Kínálhatsz hozzá steakburgonyát és friss salátát.

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

  • 1
    Elkészítési idő: 30 perc
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK