-10 %

Csengő

Csengő High-Fat Curd

250 g

5 DAYS AVERAGE FRESHNESS

Fresh from the farm
Until 5/21
HUF 1,069  HUF 1,190
HUF 4,276 /kg

Delivery within 90 minutes

90+ customers buy regularly

Country: Hungary,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Termékleírás

A Csengő zsíros rögös túrót teljes értékű tehén tejből készítik, minek köszönhetően nemcsak zsírtartalma magasabb, de a tejben benne hagyott tejszíntől selymesebb és lágyabb is a szerkezete. Magas fehérjetartalmának köszönhetően némi mézzel, gyümölcsöntettel akár főétkezésre is fogyaszthatjuk. Különösen ha kedveljük a testmozgásokat: bő fehérjeforrás alacsony szénhidráttartalom mellett. 

Termelői információ

A Csengő Manufaktúra Kft. családi vállalkozásként indult és működik még ma is. A család közel 40 éve foglalkozik tejelő szarvasmarha tartással és 10 éve tejfeldolgozással. Termékeik teljes értékű tejből, hagyományos módszerrel, adalék- és tartósítószermentesen, kézzel készülnek. Elhivatottságuknak érzik a jó minőségű és magas beltartalmú táplálékok eljuttatását a családokhoz.

Minden termékük egyedi receptúra alapján készül a legnagyobb gondossággal és céljuk, hogy ebből a minőségből nem is engednek.

Ezek a készítmények tele vannak tápanyaggal, így igazán fontos ásványi anyagokat, nyomelemeket juttathatunk szervezetünkbe, melyek természetes összetevőiknél fogva jobban hasznosulnak, így segítve annak normál, egészséges működését. A tej eredeti zsírtartalmának köszönhetően minden típusú termék ízében visszaköszön a tejszín krémes lágysága, ami egyedi zamatot is biztosít egyben.

Tárolás

Hűtve tárolandó, 0-5°C  között.

Gyártó

Csengő Manufaktúra Kft. 
2039 Pusztazámor, Remeteség utca 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Durability

Average durability from the time of delivery: 5 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 2 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Pasztőrözött teljes tehéntej
kultúra

Nutritional values per 100 g

Energy value834 kJ/199 kCal
Fats14.1 g
including saturated fatty acids9.15 g
Carbohydrates3.5 g
including sugars3.5 g
Protein15 g
Salt0.1 g
Fibre0 g

Allergens

Tej
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.