

Remia
Remia Black Jack fűszeres BBQ szósz
450 mlHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Remina Black Jack fűszeres BBQ szósz
Felhasználási javaslat
Füstös BBQ szósz grillezett húsokhoz és halakhoz.
Forgalmazói információ
A Remia egy dinamikus családi vállalkozás, szószok, margarinok és zsírok széles választékát állítják elő a hollandiai Den Dolderben. A céget Arie de Rooij alapította 1925-ben, amikor elkezdett margarinokat keverni amersfoorti otthonában lévő fészerében. A Remia margarinja sikeres volt, és a cég folyamatosan növekedett. Az üzem ezután Den Dolderbe költözött, és 1960-ban a Remia szószgyártással bővítette tevékenységét. Az 1960-as évek végén a Remia termékskálája különféle termékek teljes választékává nőtte ki magát, mint például a margarin, a sütőzsír, a sült krumpli szósz és a salátaszósz.
Több, mint 95 évvel a Remia megalakulása után a cég Hollandia egyik legfontosabb és leginnovatívabb szósz- és margaringyártójává vált. A változó fogyasztói igények folyamatos kielégítésével, innovatív termékbevezetésekkel a Remia mindig is növekedést tudott elérni a piacon.
Tárolás
Fénytől védett, száraz, hűvös helyen, felbontás után hűtve tárolandó.
Forgalmazó
Point Marketing Kft.
2519 Piliscsév
Topol u. 1.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Sűrített paradicsom |
Ételecet |
Cukor |
Melasz |
Ivóvíz |
Módosított keményítő |
Mustár |
Ivóvíz |
Mustármag |
Ételecet |
Fűszerek |
Étkezési só |
Színezék |
E150 - Karamell |
vöröshagyma kivonat |
fokhagyma por |
Fűszerek |
Füst aroma |
Tápérték: 100 g
Energia | 589 kJ/139 kCal |
Zsír | 0.5 g |
amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 31 g |
amelyből cukor | 26 g |
Fehérje | 1.5 g |
Só | 2.5 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Mustár |