JÓkenyér Vajas Kakaós Kalács

350 g
 1 099 Ft 3 140 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

Termékleírás

A kalács önmagában is egy finomság, de kakaóporral dúsítva, még gazdagabbá tehet egy reggelit. A JÓkenyérnél hosszú tésztavezetéssel és igazi vajjal dúsított tésztából sütik a kalácsot, hogy ezáltal finomabb, harmonikusabb ízű péksüteményt kaphassunk. De mindez megbolondítva a prémium minőségű, holland, De Zaan kakaóporral, olyan íz élményt eredményez, mellyel bizonyosan jól indul el majd a napunk!

Termelői információ

A JÓkenyér családi vállalkozásként indult és 27 éve azon dolgozik, hogy minél több ember asztalán ott legyen a friss, kovászos, adalékmentes pékáru. Kiemelten figyelnek arra, hogy 100%-ban természetes alapanyagokból készítsék a kenyereiket és pékáruikat. Vallják, hogy ami a jó kenyérhez kell, az a természet ajándéka és a pék szíve-lelke. Ezért kerülik az ízfokozókat, adalék- illetve színezőanyagokat.  A mai napig azzal a kovásszal dolgoznak, amit közel 30 éve Baden-Badenből hoztak haza azzal a céllal, hogy megteremtik Magyarországon a világörökség részét képző német „Brotkultur” alapjait.  A JÓkenyérnél a hagyományos búzakovász mellett rozskovászt és teljes kiőrlésű búzából és rozsből készült kovászt is használnak, amihez a gabonát saját malmukban, frissen őrlik. Ez biztosítja kenyereik frissességét és ízét.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Forgalmazó

Ludwig & Mentesi Kft.
2084 Pilisszentiván, Erzsébet Ipari park 4.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.