-22 %

Baileys

Baileys eredeti ír krémlikőr 17%

0,7 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
Kedvezmény vége: 4. 28.
6 499 Ft  8 349 Ft
9 284 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

1000+ vásárló kedvence

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Baileys eredeti ír krémlikőr

A Baileys világszerte a legnépszerűbb ír krémlikőr, amely több érmet is nyert a San Francisco World Spirits világversenyen, mint bármelyik versenytársa. Jellegzetes bársonyos textúrájával tökéletesen elegyíti a lágy tejszínt a whiskyvel. Élvezd tisztán, jégre töltve vagy kedvenc kávédba öntve! Ha másféleképpen is szeretnéd kipróbálni a zamatát, a tejszínes sajttortától az előkelő Baileys Espresso Martinin át rengeteg recepthez kínál kiváló alapanyagot. Ez az egyedi kombináció az ír szeszfőzésnek és a tejiparban szerzett tapasztalatnak köszönhetően, négy éven át tartó tökéletesítés eredménykeképpen jött létre, ami egy igazi kényeztetés.

Termelői információk

A különleges ital a huszadik századi technológia eredménye, amely lehetővé tette a tejszín és whisky elegyítését. A Baileys sikertörténete 1974-ben kezdődött, amikor a legnagyobb szeszipari cég írországi képviselete nem tudott mit kezdeni bennragadt whisky-készleteivel.A Baileys titka nem egyszerűen egy technikai csoda, mellyel lehetővé válik, hogy a palackban lévő kizárólag természetes alapanyagok - az ír whisky, a friss tejszín, a kakaó, kávé és vanília - házasítása tartósnak bizonyuljon, vagyis hogy a tejszín ne csapódjon ki és az összetevők ne váljanak szét, hanem az új íz varázsa is.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Forgalmazó1

Zwack Unicum Nyrt.
1095 Budapest, Soroksári út 26.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

víz
gabonaszesz
Tejszín
Cukor
Aroma

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.