

Toblerone
Toblerone svájci Mazsolás tejcsokoládé
100 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
Toblerone svájci Mazsolás tejcsokoládé
Svájci tejcsokoládé mazsolával, mézzel és mandulával.
A tejcsokoládéban a kakaó szárazanyag legalább 28%.

*A kép illusztráció.
Termelői információ
A Tobler család sikertörténete 1867-ben kezdődött egy berni csokoládéüzletben. A finomságok olyan jól fogytak, hogy a családfõ és fiai 1899-ben saját csokoládéüzemet nyitottak. Azután 1908-ban megszületett a Toblerone, a név, amely Tobler, valamint a torrone (a mézes-mandulás nugát olasz kifejezése) szavak játékából lett összefűzve. A piramis alakú csokicsodának akkora sikere lett, hogy Toblerék 1909-ben már le is védették a márkát.
A világhíres finomság csomagolásán évtizedek óta az Alpok hetedik legmagasabb csúcsa, a Matterhorn látható, de aki elég figyelmesen megnézi a csomagolást, észreveheti, hogy a hegycsúcsot ábrázoló rajzba egy medve alakját is elrejtették. A csoki sikerét mutatja, hogy csak 2007-ben annyi tábla Toblerone csokoládét gyártottak, ahány ember él a földön.

Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Forgalmazó
Asix Distribution Kft.
1095 Budapest, Soroksári út 160.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| Cukor | |
| Teljes tejpor | |
| Mazsola | 12 % |
| Kakaóvaj | |
| Kakaómassza | |
| Méz | 3 % |
| Tejzsír | |
| Mandula | 1.6 % |
| Emulgeálószer | |
| Szójalecitin | |
| Tojásfehérje | |
| Aroma |
Tápérték: 100 g
| Energia | 2092 kJ/500 kCal |
| Zsír | 25 g |
| amelyből telített zsírsavak | 15 g |
| Szénhidrát | 62 g |
| amelyből cukor | 61 g |
| Fehérje | 5.3 g |
| Só | 0.12 g |
| Élelmi rost | 2.6 g |
Allergének
| Tojás |
| Szójabab |
| Tej |
| Diófélék |