Kápia paprika, lédig

kb 80 g
Nagyszerű ajánlat

kb

 157 Ft 1 899 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

4000+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
A termőföldről az asztalra akár 12 óra alatt

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A kápia paprikát Bács-Zöldért Zrt. termeli. Amely több mint 65 éve kereskedelmi és szolgáltató vállalat, saját és integrált zöldség-gyümölcs termesztéssel. Hagyományos kertészeti ismereteket kombinálják a legmodernebb mezőgazdaság tudományi eredményekkel, így értékes és minőségi frissáru készül. A céljuk, hogy a fogyasztókhoz kedvező áron, magas minőségű friss zöldséget és gyümölcsöt tudjanak eljuttatni.

Érdekessége

Dél-és Közép-Amerikában őshonos zöldség, rengeteg fajtája létezik. A paprika, latin nevén Capsicum annuum a burgonyafélék családjába tartozik, távoli rokona a paradicsomnak, burgonyának is. Magyarországon a XVI. századtól ismerik, a hazai termesztők fűszernövényként a hosszú, hegyes típust tették világszerte ismertté.

Felhasználás

A kápia paprika az egyik legédesebb fajta, ezért igazán ízletes ropogtatnivaló. Ha nassolni szeretnél, egészítsd ki szósszal és nem fogsz csalódni. A meleg nyári napokon salátában is kíváló választás. Kerti partikon is bátran bedobhatod, mivel grillezve igazán finom. Magas C- vitamin tartalma miatt a szervezeted is meghálálja. 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen 0-4 °C között tárolandó.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.