
Falni Jó!
Falni Jó! Panírozott csirkemáj
500 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Falni Jó! Panírozott csirkemáj
Van kedved valami klasszikus, magyaros finomsághoz, de nincs időd pepecselni a konyhában? Akkor a Falni Jó! Panírozott csirkemáj pont neked készült! Ez a cucc a tökéletes megoldás, ha gyorsan és egyszerűen akarsz valami táplálót és ízleteset az asztalra varázsolni. A panírozott csirkemájunk titka a textúra: a külső réteg aranyszínűre és szuper ropogósra sül, míg a belseje vajpuha és krémes marad. Pontosan tudod, milyen érzés, amikor a roppanós réteg után belépsz a telt, finom máj ízvilágába!

Termelői információ
A Sága ma a magyar húskészítmény piac egyik meghatározó szereplője. Törekednek arra, hogy új termékeikkel piaci réseket fedjenek le. A fő céljuk, hogy továbbra is vezető szerepet töltsenek be, magas minőségű, innovatív termékekkel, márkanevük erősítésével, a fogyasztói igények széles körű kiszolgálásával.

Tárolás
-18°C és -25°C között tárolandó.
Forgalmazó
Sága Foods Zrt.
9600, Sárvár, Soproni u.15.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| csirkemáj | 78 % |
| Búzaliszt | |
| napraforgóolaj | |
| Étkezési só | |
| Paprika | |
| Élesztő | |
| búzadara | |
| Búzaglutén | |
| Rozsliszt | |
| Módosított keményítő | |
| E1442 - Hidroxipropil-dikeményítő-foszfát | |
| Sűrítőanyag | |
| E415 - Xantángumi | |
| fűszerkivonat |
Tápérték: 100g
| Energia | 933 kJ/223 kCal |
| Zsír | 10.2 g |
| amelyből telített zsírsavak | 1.4 g |
| Szénhidrát | 18.7 g |
| amelyből cukor | 1 g |
| Fehérje | 14 g |
| Só | 1.3 g |
| Élelmi rost | 0 g |
Allergének
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Szójabab |
| Tej |
| Zeller |