
Lucullus
Lucullus bolognai mártás alappor
52 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Lucullus bolognai mártás alappor
Felhasználási javaslat
- 2 evőkanál olajon piríts meg 20 dkg darált húst, és adj hozzá 1-2 mokkáskanál (kb. 3 g) konyhasót.
- Önts hozzá 3 dl hideg vizet és a tasak tartalmát, majd jól keverd össze.
- Közepes lángon, gyakori keverés mellett, forrástól számított 5 percig főzd.
- Tésztával és reszelt sajttal tálald.

Termelői információ
Kiváló minőségű alapfűszerek és egzotikus fűszerek széles kínálata megtalálható a Lucullus termékkínálatában. Finom és változatos ételek főzéséhez fantasztikus fűszersókat kínálnak. Szezonális termékeik a nyári grillpartikra gyors pácok és saláta öntetek. A befőzni kívánt gyümölcsökhöz a dzsemfixálóikat ajánljuk.

Tárolás
Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.
Gyártó
Szilasfood Kft.
2143 Kistarcsa
Nagytarcsai u. 6.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| szárított zöldségek |
| Paradicsompor |
| Vöröshagyma |
| Fokhagyma |
| petrezselyemlevél |
| módosított burgonyakeményítő |
| Fűszerek |
| Csípős fűszerpaprika őrlemény |
| chili paprika |
| Római kömény |
| koriandermag |
| Oregánó |
| Dextróz |
| Ízfokozó |
| nátrium-glutamát |
| Étkezési só |
| Étkezési sav |
| E330 - Citromsav |
| csomósodást gátló anyag |
| E551 - Szilícium-dioxid |
| Aroma |
| Teljes mértékben hidrogénezett pálma olaj |
| Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
| Energia | 1357 kJ/320 kCal |
| Zsír | 0.6 g |
| amelyből telített zsírsavak | 0.1 g |
| Szénhidrát | 69 g |
| amelyből cukor | 43 g |
| Fehérje | 5.6 g |
| Só | 5.95 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Zeller |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Tej |
| Mustár |