Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Jobb adni mint kapni, szól a mondás, viszont nálunk nem kell választanod. Ugyanis ha szeretteidnek legalább 2 db (azonos időtartamra feljogosító, tehát vagy 2 db havi vagy 2 db éves) Prémium ajándékutalványt vásárolsz 11.14-12.06. között, mi meghosszabbítjuk a te tagságodat is díjmentesen annak lejártakor, méghozzá ugyanakkora intervallummal.

Amennyiben legalább 4 db azonos időtartamra feljogosító utalványt vásárolsz, úgy a tagságod díjmentesen hosszabbítjuk az időtartam kétszeresével. Tehát minden 2 db megvásárolt Prémium utalvány 1 db azonos időtartamú díjmentes hosszabbítást jelent, a megvásárolható Prémium utalványok maximális darabszámának korlátozása nélkül. Ezáltal ha például 6 db-ot vásárolsz, az időtartam háromszorosával hosszabbítjuk a tagságodat, és így tovább.

Ha több feltételnek is megfelelsz, például veszel legalább 2 db éves és 2 db havi Prémium utalványt is, ez esetben összesen 13 hónappal hosszabbítjuk meg a te klubtagságod lejártát, méghozzá a fentiekhez hasonlóan ingyenesen. A szabályzatot ITT  tudod elolvasni.

Úgyhogy ideje felesleges tárgyak helyett praktikus karácsonyi ajándékokat vásárolnod, amelyekkel kényelmesebbé teszed a barátaid és rokonaid hétköznapjait – és persze nem mellesleg a sajátodét is.

Az utalvánnyal együtt ezeket az előnyöket adod ajándékba:

- Mindig ingyenes szállítás ·

- Havi 4x minimális rendelési érték alatti rendelés ·

- 10-20% kedvezmény minőségi termékekre

 - Vásárlás előtt lefoglalható szállítási időpont

 - Havi 4x ingyenes expressz szállítás