• Kedves Kiflis! Készülj fel előre velünk - tömeg és sorban állás nélkül - a május 1-jei munkaszüneti napra! Aznap ugyan mi is zárva tartunk, de előrendelést természetesen fogadunk.
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 2 evőkanál (friss,) aprított kapor
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 citrom frissen facsart leve
  • 100 ml olívaolaj
  • Lazac

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A kaprot keverd össze a reszelt fokhagymával, a citrom levével és az olívaolajjal.
  • 2A lazacot tetszőlegesen szeleteld és alaposan kend meg az előzőleg elkészített olajos páccal. Legjobb, ha 1-2 órát hagyod állni, de idő szűkében sütheted azonnal is, így is nagyon finom lesz.
  • 3Forrósítsd fel a grillt, olajozd, majd tedd rá a halszeleteket és oldalanként 3-3 percet süsd. A sütési idő függ a lazac szeletek vastagságától is.
  • 4Ízlés szerint, friss salátával kínálhatod. Nagyon jól illik hozzá a fetás paradicsomsaláta.
  • 5Közvetlenül fogyasztás előtt sózhatod, de só nélkül is nagyon finom!

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

  • 115 perc + pácolás
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK