-19 %

Oxheart salátaparadicsom, lédig

ca. 360 g
Until 5/12

ca.

 HUF 720 ca. HUF 900
HUF 2,000 /kg

Delivery within 90 minutes

100+ customers buy regularly

Price for Premium: HUF 576
Country: Italy,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Oxheart paradicsom, lédig

Az oxheart paradicsom egy nagyméretű, húsos paradicsomfajta, melyet jellemzően szív alakú, nagy méretű gyümölcseiről ismerünk fel. Különleges megjelenése és íze miatt kedvelt választás a kertészek és a gasztronómia szerelmesei körében egyaránt.

*A kép illusztráció.

Felhasználás

Az oxheart paradicsom kiválóan alkalmas friss saláták, szendvicsek és tészták készítéséhez. Nagyméretű, húsos gyümölcsei tökéletesek a szószok, levesek és pizzák elkészítéséhez is. A gazdag ízének és húsos szerkezetének köszönhetően ideális választás a paradicsomos ételekhez és konzervekhez. A szív alakú gyümölcsök különleges megjelenésüket kölcsönöznek minden ételnek, így ideálisak a különleges vendégváró fogásokhoz is.

Tárolás

Az oxheart paradicsomokat szobahőmérsékleten tároljuk, lehetőleg hűvös, száraz helyen, kerülve a közvetlen napfényt és a hőforrásokat. Ha hosszabb ideig szeretnénk tárolni, érdemes egy hűvös kamrában vagy hűtőszekrényben tárolni, de ügyeljünk arra, hogy ne tegyük őket túl hideg helyre, mert az ronthatja az ízüket és textúrájukat.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.