Veresi Szamóca

Veresi Strawberry

250 g
HUF 1,399 HUF 5,596 /kg

Delivery within 90 minutes

3000+ customers buy regularly

Country: Hungary,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Kiváló minőségű, hazai eper

A Veresi Paradicsom neve hallatán a kiváló minőség és magas beltartalom jut eszünkbe. Ez a hazai eper is ugyanazt a gondoskodást és remek ízt hordozza magában, amit már megszokhattunk korábban.

A Veresi Szamóca egy példaértékű választ adott a paradicsomtermesztésben megjelenő ToBRFV vírus és a megnövekvő energiaárak adta válságra. Úttörőként jelent meg itthon a „Veresi Szamóca”, a jól ismert Veresi Paradicsom Kft. üvegházaiban, ahol mostantól a paradicsomok mellett 2 hektáron fognak egész télen édes és egészséges szamócákat is termeszteni innovatív, hidrokultúrás rendszerrel. A szamóca termesztésének régóta hagyománya van Veresegyházon, ugyanakkor ezt most a Veresi Szamócával sikerült beemelni csúcstechnológiai szintre. A köznyelvben ‘szamócaként’, illetve ‘földi (vagy kerti) eperként’ ismert gyümölcs a rózsafélék családjába tartozó Fragaria nemzetség zamatos, piros gyümölcsét jelenti.

*A kép illusztráció.

Érdekessége

Termésének magas a C-vitamin tartalma (100 g termésben 60 mg), valamint ásványi anyagok: kálcium, kálium, vas, cink, mangán, magnézium található benne.

Termelői információ

2018 végén nyitotta meg Magyarország legkorszerűbb, mesterséges pótmegvilágítással ellátott üvegházát a Veresi Paradicsom Kft. Ők az elsők Magyarországon, akik az év minden napján magas minőségű és magas beltartalmi értékű paradicsomot tudnak termeszteni, kontrollált körülmények között. Úttörőként jelent meg itthon a „Veresi Szamóca”, a jól ismert Veresi Paradicsom Kft. üvegházaiban, ahol mostantól a paradicsomok mellett 2 hektáron fognak egész télen édes és egészséges szamócákat is termeszteni innovatív, hidrokultúrás rendszerrel. A szamóca termesztésének régóta hagyománya van Veresegyházon, ugyanakkor ezt most a Veresi Szamócával sikerült beemelni csúcstechnológiai szintre. 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen 3-6°C között tárolandó.

Forgalmazó

Veresi Paradicsom Kft.
2112, Veresegyház
Kisrét utca 2.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

eper