Danone Alpro
Alpro Redberry-Dates Flavoured Soy Based Alternative to Yoghurt with No Added Sugar
135 g9 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 90 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Termékleírás
Az Alpro hozzáadott cukrot nem tartalmazó, 100%-ban növényi alapú, pirosgyümölcsös-datolyás szójagurtja mesés ízélményt kínál. Kóstold meg te is!
Termelői információ
Az Alpro mindig is a növények szakértője volt. Munkájuk során ezeket a remek alapanyagokat ehető, iható, élvezetes és ízletes termékekké formálják. Rengeteg a tennivalójuk, annyi jó dolog nő közvetlenül a földből: szükséges tápanyagokkal, frissességgel és ízekkel teli gabonafélék, zöldségek, gyümölcsök, olajos magvak és magok. A növényi alapú életmód minden értelemben jól esik – fenntartható a Földnek, és több növényi alapú étel fogyasztása jót tesz Neked is. Az Alpro termékei között növényi alapú italokat, joghurtalternatívákat, desszerteket és főzőkrém alternatívákat találsz. A haladás, az haladás - és ők ebben hisznek, mióta a növényi alapú termkékek úttörői lettek a 80-as években.
Tárolás
Hűtve tárolandó.
Forgalmazó
Danone Kft.
1134 Budapest, Váci út 35.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Durability
Composition
Szója-alap | |
víz | |
hántolt szójabab | 9.5 % |
Pirosgyümölcs készítmény | 12.5 % |
meggylé koncentrátumból | 4.2 % |
Eper | 3.2 % |
Eperlé koncentrátumból | 3.1 % |
Cseresznye | 2 % |
Datolyakeverék | 6.2 % |
gyümölcslé koncentrátum | 4.1 % |
gyümölcs | 2.1 % |
savanyúságot szabályozó anyagok | |
E330 - Citromsav | |
E331 - Nátrium-citrátok | |
Stabilizátor | |
E440 - Pektinek | |
trikalcium-foszfát | |
sárgarépa kivonat | |
Tengeri só | |
antioxidánsok | |
tokoferolban gazdag kivonat | |
aszkorbinsav zsírsavészterei | |
Aroma | |
Vitaminok (B2, B12, D2) | |
élő joghurt kultúra | |
S. thermophilus | |
L. bulgaricus | |
Show all |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 274 kJ/65 kCal |
Fats | 2.1 g |
including saturated fatty acids | 0.4 g |
Carbohydrates | 6.6 g |
including sugars | 5.7 g |
Protein | 3.7 g |
Salt | 0.23 g |
Fibre | 1.1 g |
Allergens
Szójabab |
May contain traces of: |
Diófélék |