Baba

Refreshing shower gel with baby lime and mint

400 ml
HUF 1,049 HUF 2,623 /l

Delivery within 90 minutes

30+ customers buy regularly

Country: Germany,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

A népi bölcsesség úgy tartja, hogy a zöldségeknek és gyümölcsöknek jobb lesz az ízük, ha mellettük illatos fűszernövényeket termesztenek. Sőt, aromájukkal most még a zuhanyozást is élvezetesebbé tudják tenni. A Baba zöldcitromos és mentás tusfürdő a zöldcitrom egzotikus üdítő illatával és a menta pezsdítő aromájával valódi felfrissülést nyújt testnek és léleknek, nap mint nap. Fürdésre és kézmosásra is használható.

  • Zöldcitrom és menta illat
  • Frissítő tusfürdő
  • Bőrbarát pH értékű
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt

Termelői információ

Az ikonikus kék-fehér pöttyös Baba 1920 óta nyújt gyengéd ápolást a magyar családoknak a mindennapokban. Jól ismert összetevőivel és illataival a Baba igazán okos választás, a család összes tagja számára megfelelő. Minden a méltán híres Lanolinos szappannal indult, mára viszont kibővült termékválasztékkal fedi le a különböző igényeket: habfürdő, sampon, testápoló, szappan, folyékony szappan, és dezodor formájában. Mi több, a Baba tusfürdők a magyarok kedvencei, a márka évek óta piacvezető a kategóriában. Nem is csoda, hiszen az esti fürdés közben indul az igazi ramazuri, amikor a gyerekek elmerülnek a fantáziavilágukban, és egy boldogabb lelki állapotba kerülnek - és ez maga a Baba pillanat. A Baba küldetése, hogy a könnyed játék által közelebb hozza a szülőket és a gyerekeket. Éljen a ramazuri!

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás utáni felhasználhatóság időtartama 12 hónap.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Composition

aqua
sodium laureth sulfate
sodium chloride
cocamidopropyl betaine
parfum
glycerin
sodium benzoate
citric acid
sodium lactate
tetrasodium edta
maris sal
Calcium chloride
magnesium sulfate
geraniol
limonene
linalool
Ci 19140
ci 42090