Mizo

Mizo Milk 2.8%

1 l

5 DAYS AVERAGE FRESHNESS

HUF 629 HUF 629 /l

Delivery within 90 minutes

600+ customers buy regularly

Country: Hungary,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Termékleírás

Mizo tej 2,8%. A Mizo tej az egészséges táplálkozás fontos része. Tejeink kiváló minőségéről nagy becsben tartott teheneink gondoskodnak. A Mizo tejet praktikus, könnyen nyitható és visszazárható dobozban kínáljuk, 1,5%, 2,8% illetve 3,5%-os zsírtartalommal.

Termelői információ

A tejimádók partnereként a Mizo szeretné Neked is megmutatni, hogy milyen egészségesek és finomak tejtermékeik. Közel 1000 fővel dolgoznak azon, hogy kihozzák a tejből mindazt, ami benne rejlik. Ha ízletes joghurtra, vajra, túróra, sajtra, tejre, tejfölre, kefirre, tejszínre, esetleg valami különleges tejdesszertre vágysz, a Mizo a jó választás. A gyártó folyamatosan bővíti portfólióját, hiszen azt szeretné, hogy mindenki tejes életet élhessen. A több évtizedes tapasztalat, szakemberek felkészültsége és az általuk használt modern technológiák kezeskednek azért, hogy minél változatosabb formában és minél jobb minőségben fogyaszthasd kedvenc tejtermékeidet, akár laktózmentes változatban is.

Tárolás

0 - +6°C között

Forgalmazó

SOLE-MIZO ZRT
6728 Szeged, Budapesti út 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Durability

Average durability from the time of delivery: 5 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 4 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Zsírtartalom2.8 %

Nutritional values per 100 g

Energy value235 kJ/56 kCal
Fats2.8 g
including saturated fatty acids1.9 g
Carbohydrates4.7 g
including sugars4.7 g
Protein3 g
Salt0.13 g
Fibre g

Allergens

Tej
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.