Dr. Oetker Choco-Choco Forró Csokoládé Fehércsokoládés

30 g
 299 Ft 9 967 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

Dr. Oetker Choco-Choco fehércsokoládés forró csokoládé italpor 34 g; Sűrű és krémes fehércsokoládés forró csoki; A különleges élményt a valódi fehércsokis íz teszi teljessé. Bögrében, forró tejjel elkeverve pillanatok alatt elkészíthető. A prémium minőség a Dr. Oetker évszázados desszertkészítői szakértelmének köszönhető.

*A kép illusztráció.

Felhasználás

Hozzávalók:
Dr. Oetker Choco-Choco Forró csokoládé italpor (Fehércsokoládés)
Ha sűrűn szereted: 125 ml tej / Ha hígabban szereted: 150 ml tej

1 A kimért hideg tejet egy bögrébe öntjük, és mikrohullámú sütőben 800 W-on kb. 1 perc 30 mp alatt felforrósítjuk (de ne forrjon).
2 A felmelegített tejet átkeverjük, hozzáadjuk a tasak tartalmát, és teáskanállal alaposan elkeverjük (legalább fél percig).
3 A krémesen sűrű állag eléréséig időnként megkeverjük.

Figyeljünk a tej mennyiségére és a hőfokra!

A márkáról

A Dr. Oetker története 1891-ig nyúlik vissza: ekkor kísérletezte ki Dr. August Oetker patikus a ma már klasszikusnak számító sütőport. A társaság központja azóta is Bielefeldben található, de Németországon kívül a világ 40 országában kaphatóak a Dr. Oetker termékei. Az európai és a tengerentúli szervezetek közel 8000 alkalmazottat foglalkoztatnak. A vállalat több mint 100 éves története során az Oetker-család mindig is aktív szerepet vállalt a cégvezetésben.

Magyarországon nem sokkal az alapítás után, a múlt század elején jelentek meg az Oetker-termékek. Ma már 350-en dolgoznak a budapesti irodában és a jánossomorjai gyártóüzemben. A márka száznál is több különböző termékkel van jelen az élelmiszerüzletekben, ezek közül szinte valamennyi a legnépszerűbb saját kategóriájában. Független kutatási eredmények igazolják: a Dr. Oetker az egyik legismertebb, legkedveltebb és leggyakrabban használt élelmiszeripari márka Magyarországon. A Dr. Oetker Magyarország tízszer is kiérdemelte a Superbrands-díjat.

A Dr. Oetker arra törekszik, hogy a környezeti erőforrásokkal a lehető legtakarékosabban bánjon, kerülje az emberek és a környezet veszélyeztetését, és minden eljárást és folyamatot folyamatosan a környezetterhelés további csökkentését célozva fejlesszen. A környezet- és klímavédelmi szabályozások kötelezően érvényesek minden egyes munkavállalónk számára. Így mára sikerült a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak megfelelnünk. Célunk a jövőben is az, hogy folyamatosan csökkentsük a környezeti terhelést.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó!

Forgalmazó

Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.