-18 %

Syoss

Syoss hővédő hajformázó spray Keratin

200 ml
Kedvezmény vége: 7. 28.
1 949 Ft  2 399 Ft
9 745 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Syoss professzionális teljesítmény. Fodrászokkal kifejlesztett és tesztelt Syoss, hajazonos folyékony Keratin alkotóelemmel, a szalonszépségű hajért minden nap. Keratin hővédő hajformázó spray, hosszantartó hajformázó hatás. 230°C-ig véd a hajszárító, a hajgöndörítő és hajkiegyenesítő hőjétől. A hosszantartóan egyenes, göndör és hullámos hajformákért. Tökéletes végeredmény és göndörödés mentesség a hő hatására aktiválódó formulának köszönhetően.

Új Ázsia-ihlette illatok & megújult formulák magas minőségű összetevőkkel. Az új formula az aminosavak, vagyis a keratin építőkövei által válik hatékonnyá. A keratin egy protein, amely a hajszálak fő strukturális anyagaként szolgál. Erősebbé tesz minden hajszálat belülről, miközben a felszínen védelmet nyújt. Az Amino-Komplex hét természetes, ázsiai eredetű összetevővel párosul – minden variánsban egy –, a formula így eredményez még professzionálisabb teljesítményt. A gondosan válogatott ázsiai ihletésű illatokat olyan összetevők adják mint a wakame alga, a kamélia virág, a lila rizs, a kék lótusz, a tápláló prebiotikum, a vízi liliom vagy a ginseng, melyek mindegyike a márka eredetét tükrözi.

Használat

A Syoss stylist-ok ajánlják: Fontos tanácsok: Ne használj hajvasalót nedves hajon! Nedves haj esetén: mindenütt permetezd be haját egyenletesen, még hajszárítás előtt, csak azután vasald ki a száraz hajat. Száraz haj esetén: szintén egyenletesen permetezd szét az egész hajon, mielőtt a forró hajvasalót használnád.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó

Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft.
H1113, Budapest Dávid Ferenc u. 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

aqua
Alcohol Denat.
propylene glycol
Polyurethane-48
sodium benzoate
peg-60 hydrogenated castor oil
hydrolyzed keratin
Cetyl ethylhexanoate
bis-diisopropanolamino-pg-propyl dimethicone/bis-isobutyl peg-14 copolymer
parfum
lactic acid
Polysorbate 80
butylene glycol
gluconolactone
linalool
limonene
benzyl alcohol
citronellol
geraniol