Syoss

Syoss dry shampoo - Against greasing

200 ml
HUF 2,099 HUF 10,495 /l

Delivery within 90 minutes

20+ customers buy regularly

Country: Germany,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Syoss professzionális teljesítmény. 1 extra nap frissességet & zsírosodás elleni hatást eredményez, hajmosás nélkül. Kifésülés után nincsenek maradványok.

Plusz 1 nap frissesség a haj megmosása nélkül. Nincs poros hajérzet, nincs maradvány!

Új Ázsia-ihlette illatok & megújult formulák magas minőségű összetevőkkel. Az új formula az aminosavak, vagyis a keratin építőkövei által válik hatékonnyá. A keratin egy protein, amely a hajszálak fő strukturális anyagaként szolgál. Erősebbé tesz minden hajszálat belülről, miközben a felszínen védelmet nyújt. Az Amino-Komplex hét természetes, ázsiai eredetű összetevővel párosul – minden variánsban egy –, a formula így eredményez még professzionálisabb teljesítményt. A gondosan válogatott ázsiai ihletésű illatokat olyan összetevők adják mint a wakame alga, a kamélia virág, a lila rizs, a kék lótusz, a tápláló prebiotikum, a vízi liliom vagy a ginseng, melyek mindegyike a márka eredetét tükrözi.
 

Használat

Tegyél törölközőt válladra és alaposan fésüld ki a hajad. Minden használat előtt és két fújás között jól rázd fel a terméket, és rövid ideig tartó permetezéssel 20 cm távolságból permetezd a hajadra. Törölköző segítségével masszírozd bele hajadba, majd alaposan fésüld ki. Hajszárító segítségével fújd le a felesleges port.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft.
1113 Budapest, Dávid Ferenc utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Composition

butane
propane
Alcohol denat. 7,5% vol.
Oryza Sativa (Rice) Starch
isobutane
Parfum (Fragrance)
niacinamide
limonene
hexyl cinnamal
linalool
Aqua (water, eau)
citronellol
citral
geraniol
cetrimonium chloride
benzyl alcohol