Henessy

Hennessy cognac 40%

0,7 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
18 999 Ft 27 141 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

60+ vásárló kedvence

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Hennessy Very Special (VS) az egyik legnépszerűbb konyak a világon. 

Termékinformáció

A tölgyfahordókban érlelt Hennessy VS merész és illatos. Megdöbbentő jellege egyedülállóan Hennessy, egy időtlen választás, amelynek intenzitása egyedülálló. Pirított és gyümölcsös jegyeket kínál, gazdag, világosan meghatározott dússággal.

  • alkoholtartalom 40%

Termelői információ

Az ír nemes, Richard Hennessy 1765-ben megalapította a Hennessy konyakházat, és üzletszerűen kezdett el foglalkozni a konyakkereskedelemmel. Halála után fia, James vitte tovább a családi vállalkozást, és egy jól működő konyakházat épített fel belőle. 
Tulajdonképpen ő hozta létre a Hennessy-brandet, és ő adta a cégnek a Jas (James) Hennessy & Co nevet, amelyet a mai napig visel. Vezetése alatt a cég nagy sebességgel terjeszkedett, és ez folytatódott a következő generációk alatt is. 1971-ben Kilian Hennessy a céget a pezsgőgyártó Moët et Chandon céggel egyesítve létrehozta a Moët Hennessy csoportot. 1987-ben ez a csoport egyesült a Louis Vuitton ruházati céggel, és létrejött a világ legnagyobb luxustermékekkel foglalkozó vállalata: a Louis Vuitton Moët Hennessy, röviden az LVMH.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Forgalmazó

Vimpex Kft.
1195 Budapest
Hofherr Albert u. 11/a


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.