Dr. Oetker Tortabevonó ét prémium

100 g
 849 Ft 8 490 Ft/kg
Származási ország: Lengyelország,

A Dr. Oetker Tortabevonó ét prémium használatával ínycsiklandó, magas kakaótartalmú  mázat készíthetsz, hogy az elkészült finomságokat még különlegesebbé varázsold. A tortabevonót egyszerűen tasakostól, néhány percre forró vízbe állítva olvaszthatod meg, így a megolvadt bevonót a tasakból közvetlenül a süteményre öntheted.

Felhasználás

Vízfürdőben elkészítendő. 

  1. A tasakot kb. 8 percre forró (kb. 75°C-os) vízbe helyezed.
  2. Amikor a tortabevonó teljesen megolvadt, a tasak egyik sarkát levágod.
  3. A tortabevonót közvetlenül a tasakból a süteményre csurgatod, és egy késsel elsimítod. A megmaradt tortabevonót melegítéssel újra felhasználhatod.

A márkáról

A Dr. Oetker története 1891-ig nyúlik vissza: ekkor kísérletezte ki Dr. August Oetker patikus a ma már klasszikusnak számító sütőport. A társaság központja azóta is Bielefeldben található, de Németországon kívül a világ 40 országában kaphatóak a Dr. Oetker termékei. Az európai és a tengerentúli szervezetek közel 8000 alkalmazottat foglalkoztatnak. A vállalat több mint 100 éves története során az Oetker-család mindig is aktív szerepet vállalt a cégvezetésben.

Magyarországon nem sokkal az alapítás után, a múlt század elején jelentek meg az Oetker-termékek. Ma már 350-en dolgoznak a budapesti irodában és a jánossomorjai gyártóüzemben. A márka száznál is több különböző termékkel van jelen az élelmiszerüzletekben, ezek közül szinte valamennyi a legnépszerűbb saját kategóriájában. Független kutatási eredmények igazolják: a Dr. Oetker az egyik legismertebb, legkedveltebb és leggyakrabban használt élelmiszeripari márka Magyarországon. A Dr. Oetker Magyarország tízszer is kiérdemelte a Superbrands-díjat.

A Dr. Oetker arra törekszik, hogy a környezeti erőforrásokkal a lehető legtakarékosabban bánjon, kerülje az emberek és a környezet veszélyeztetését, és minden eljárást és folyamatot folyamatosan a környezetterhelés további csökkentését célozva fejlesszen. A környezet- és klímavédelmi szabályozások kötelezően érvényesek minden egyes munkavállalónk számára. Így mára sikerült a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak megfelelnünk. Célunk a jövőben is az, hogy folyamatosan csökkentsük a környezeti terhelést.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
1016 Budapest, Mészáros utca 58/b.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.