
Dr. Oetker Guseppe
Dr. Oetker Guseppe Baguette Gomba
250 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Dr. Oetker Guseppe Baguette Gomba
Bagett gombával, paradicsommal és edámi sajttal, gyorsfagyasztott. Védjük a felengedéstől! Felengedés után újrafagyasztani nem szabad!
Elkészítés
- A sütőt előmelegítjük (alsó és felső sütés: 220°C, légkeveréses sütés: 200°C).
- Távolítsuk el a fóliát a bagettről. Helyezzük sütőpapírra a sütő közepén lévő sütőrácsra.
- Süssük 13-15 percig. Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
- Fogyasztás előtt bizonyosodjunk meg arról, hogy a termék alaposan átsült.
A márkáról
A Dr. Oetker története 1891-ig nyúlik vissza: ekkor kísérletezte ki Dr. August Oetker patikus a ma már klasszikusnak számító sütőport. A társaság központja azóta is Bielefeldben található, de Németországon kívül a világ 40 országában kaphatóak a Dr. Oetker termékei. Az európai és a tengerentúli szervezetek közel 8000 alkalmazottat foglalkoztatnak. A vállalat több mint 100 éves története során az Oetker-család mindig is aktív szerepet vállalt a cégvezetésben.

Magyarországon nem sokkal az alapítás után, a múlt század elején jelentek meg az Oetker-termékek. Ma már 350-en dolgoznak a budapesti irodában és a jánossomorjai gyártóüzemben. A márka száznál is több különböző termékkel van jelen az élelmiszerüzletekben, ezek közül szinte valamennyi a legnépszerűbb saját kategóriájában. Független kutatási eredmények igazolják: a Dr. Oetker az egyik legismertebb, legkedveltebb és leggyakrabban használt élelmiszeripari márka Magyarországon. A Dr. Oetker Magyarország tízszer is kiérdemelte a Superbrands-díjat.
A Dr. Oetker arra törekszik, hogy a környezeti erőforrásokkal a lehető legtakarékosabban bánjon, kerülje az emberek és a környezet veszélyeztetését, és minden eljárást és folyamatot folyamatosan a környezetterhelés további csökkentését célozva fejlesszen. A környezet- és klímavédelmi szabályozások kötelezően érvényesek minden egyes munkavállalójuk számára. Így mára sikerült a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak megfelelniük. Céljuk a jövőben is az, hogy folyamatosan csökkentsék a környezeti terhelést.
Tárolás
Minőségét megőrzi -18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolva: a doboz oldalán jelzett hónap végéig (hónap/év). Gyorsfagyasztott termék. Védd a felengedéstől! Felengedés után újrafagyasztani nem szabad!
Forgalmazó
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
1016 Budapest, Mészáros utca 58/b.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| Búzaliszt | |
| Ivóvíz | |
| gomba | 10 % |
| paradicsomdarabok | 7.2 % |
| edami sajt | 6.4 % |
| Joghurt | |
| Repceolaj | |
| Tejszín | |
| Étkezési só | |
| Élesztő | |
| Módosított keményítő | |
| Cukor | |
| Gomba por | |
| Emulgeálószer | |
| E471 - Zsírsavak mono- és digliceridjei | |
| Petrezselyem | |
| Hagymapor | |
| Fokhagymapor | |
| Dextróz | |
| Bors | |
| Gyömbér | |
| pirított hagyma | |
| lisztkezelő szer | |
| aszkorbinsav | |
| Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
| Energia | 932 kJ/222 kCal |
| Zsír | 8.9 g |
| amelyből telített zsírsavak | 3.6 g |
| Szénhidrát | 27 g |
| amelyből cukor | 2.9 g |
| Fehérje | 2.2 g |
| Só | 7.4 g |
| Élelmi rost | 0.94 g |
Allergének
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Tej |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Szójabab |
| Mustár |