
Lindt
Lindt Nuxor Dark
150 gMinden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Lindt Nuxor étcsokoládé
Gianduja mogyorós étcsokoládé egész mogyoróval (20%).


Termékinformáció
Igényes csomagolásával tökéletes ajándék szeretteinknek, de saját magunkat is meglephetjük ezekkel a finomságokkal. Minden alkalomnak megvan a maga csokoládéja, és ezek mindegyikére a Lindt különleges desszertjeivel a legnagyobb örömmel kínál megoldást. Lágyan olvadó, ízletes édességek, amelyek valóban elcsábítanak, és mindig újabb falatka után nyúlnánk…
A Gianduja étcsokoládéban a kakaó szárazanyag legalább 48%.


Termelői információ
A Lindt Csokoládé Mesterei 1845 óta készítenek finom svájci csokoládékat, és nagy figyelemmel, kreativitással vetik bele magukat a változatos és egyedi pralinék készítésébe. Az ínyenc csokiértők érzékeit is elvarázsoló kínálatban számos pralinéból választhatunk, legyen az akár tejcsokis, étcsokis, mogyorós, nugátos desszert, akár ezek válogatása is, vagy az igazán különleges élményt nyújtó csokilapocskák, illetve a sztárterméknek számító mini praliné válogatás, amellyel bárkinek kedvére lehetünk.

Tárolás
Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó. Óvja a melegtől.
Forgalmazó
Lindt & Sprüngli (CEE) s.r.o.,
Magyarországi Fióktelepe,
1139 Budapest, Váci út 99-105.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| Mogyoró | 36 % |
| Cukor | |
| Kakaómassza | |
| Kakaóvaj | |
| Zsírszegény kakaópor | |
| Teljes tejpor | |
| vízmentes tejzsír | |
| emulgálószer | |
| Szójalecitin | |
| Mandula | |
| Aroma |
Tápérték: 100 g
| Energia | 2466 kJ/594 kCal |
| Zsír | 45 g |
| amelyből telített zsírsavak | 14 g |
| Szénhidrát | 35 g |
| amelyből cukor | 30 g |
| Fehérje | 9.2 g |
| Só | 0.05 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Szójabab |
| Tej |
| Diófélék |