Navigáció kihagyása
  • Megérkezett a karácsonyi katalógusunk, amiben rengeteg inspirációt találsz és minden oldalon egy kis varázslat fogad. Lapozd végig és vásárolj be néhány kattintással! 

Beköszöntött az ősz, vagyis hát az indiánnyár! Ez az év egyik legizgalmasabb időszaka, hiszen a nap ereje még finom. édes és lédús gyümölcsökkel kecsegtet, de már az olyan finomságok is beérkeznek a kamrába mint az izgalmas tökfélék, a színpompás almák, a padlizsán vagy éppen a mágikus színű cékla. Fedezd fel választékunk legjavát, és élvezd a hazai termelők szenzációs portékáját, szüret után akár 12 órán belül az ajtódnál!

A Kiflinél nem csak gyümölcsöt és zöldséget szállítunk, hanem azt az ízélményt, amiről már majdnem elfelejtetted, hogy létezik. Olyan paradicsomot, ami tényleg a nyár ízét hozza, és olyan almát, amit mintha a nagyi kertjéből szedték volna. A messziről jövő finomságok, mint a mangó vagy a tenerifei narancs is tökéletesen éretten érkeznek. Több mint 500 gyümölcs és zöldség, íz alapján válogatva, ellenőrzött minőségben.

És hogy lehet az egész még Xtrább? Kifli Xtra tagsággal 10% kedvezményt biztosítunk az összes BIO termékre, köztük a BIO zöldségekre és gyümölcsökre is.

Az indiánnyár ízei

A földről az asztalodra 12 órán belül

Miért kellene a gyümölcsöknek és zöldségeknek több száz kilométert utazniuk raktárakon át, amikor jöhetnének egy közeli földről is? A Kiflinél az itthoni termést helyezzük előtérbe – különösen szezonban, amikor a földünk tele van élettel.
Reggel szüretelve. Csak egyszer megérintve. 12 órán belül házhoz szállítva.

Nincsenek közvetítők – csak büszkén termesztett, valódi ízű ételek:
paradicsom, ami tényleg a nyár ízét hozza, mézédes eper és kicsattanóan friss spárga. Mi név szerint ismerjük a termelőinket. És bízunk bennük, mert tudjuk: gondosan, fenntarthatóan, az ízekre figyelve termelnek.

Mivel előrendelés alapján szüretelünk, csak azt szedjük le, amit valóban kiszállítunk – így radikálisan kevesebb élelmiszer-pazarlás történik, az ételek frissebbek lesznek, és a környezetet is jobban kíméljük. A rövidebb utak kevesebb kibocsátást jelentenek. Kevesebb pazarlást.
És olyan ételeket, amelyek még ragyognak, amikor a tányérodra kerülnek.