• Kedves Kiflis! Készülj fel előre velünk - tömeg és sorban állás nélkül - a május 19-20-ai munkaszüneti napokra! Pünkösdkor ugyan mi is zárva tartunk, de előrendelést természetesen fogadunk.
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Henkel Tavaszi nyereményjátél

Vásárolj 2021. március 25. és március 31. között legalább 1db bármilyen Henkel mosó-, és tisztítószer terméket, és nyerd meg a 3 db Vileda termékcsomag egyikét! Vásárlásoddal automatikusan részt veszel a nyereményjátékunkban, ahol megnyerheted a Vileda Steam gőztiszító, Virobi robotporoló és Quick&Clean elektromos seprű termékeket tartalmazó csomag egyikét.

A Persil gél Higiénikus tisztaság mélyen a szövetek közé hatolva eltávolítja a makacs foltokat, egyedi enzimkombinációjának köszönhetően. Higiénikus tisztaságot nyújt ruháinak és a kellemetlen szagokkal is felveszi a harcot, egyedülálló szagsemlegesítő technológiájának köszönhetően. Próbálja ki a Persilt a higiénikus tisztaságért!

A Somat Gold mosogatógép tabletta erőteljes hatékonyságának köszönhetően eltávolítja a makacs odaégett szennyeződéseket is. A gyorsan oldódó tabletta formula maradéktalanul feloldódik, akár rövid mosogatási program vagy alacsony hőmérséklet esetében is. Különleges vízcsepp mentesítő technológiájának köszönhetően Somat Gold tabletta ragyogó csillogást biztosít a tányéroknak, evőeszközöknek és poharaknak vízcsepp foltok nélkül

Ha egy egyszerűbb módszert keres a WC frissen és tisztán tartására, akkor a Bref Color Aktiv+ Chlorine az Ön megoldása! Egy egyszerű és kényelmes módszer a WC tisztaságának biztosítására az első öblítéstől az utolsóig. A Bref Color Aktiv+ Chlorine aktiválja a kék és fehér gömbök speciális kombinációját, amely minden öblítést látható tisztítási élménnyé változtat, a víz kékre színezésével egyidőben.

Folyékony fürdőszobai tisztítószer. Hatékony vízkőoldás. Eltávolítja a vízkövet, vízfoltokat, ragyogó fényt kölcsönöz és higiénikus tisztíságit biztosít fürdőkádjának és zuhanyzójának. Egyszerű használat hab és spray funkcióval.