Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Testápolás bőr- és bolygókímélő kozmetikumokkal

Testápolás bőr- és bolygókímélő kozmetikumokkal

 

Bőrünk a legnagyobb szervünk és az első védvonal, ezért igen nagy jelentősége van annak, hogy mivel érintkezik nap mint nap. Fontos, hogy figyelmet fordítsunk a megfelelő bőrápolásra és időben kezdjük el megtanítani gyermekünknek ennek rutinját, saját egészsége érdekében. 

A natúrkozmetikumok összetevői támogatják a bőr védelmi funkcióit, segítik a természetes megújulását, rugalmasságának fenntartását, nem tömítik el a pórusokat. 

 

 

Kiemelkedően fontosnak találom a felhasznált alapanyagok minőségét. Hatékony és biztonságos formulák véleményem szerint kiváló minőségű, BIO minősítésű növényi összetevők felhasználásával alakíthatóak ki. A BIO, tehát ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó alapanyagok előnye a konvencionális termesztésből származókhoz képest, hogy nem tartalmaznak olyan vegyszer-maradványokat, amelyek megterhelhetik a bőrünket, szervezetünket. Ennek kiemelkedő jelentősége van a babaápolásban. Az érzékeny bababőr körültekintő odafigyelést és különleges, gyengéd ápolást igényel. Fontos, hogy a vékony bababőr tiszta, megbízható forrásból származó anyagokkal érintkezzen.

A BIO alapanyagok felhasználása a SHEDO részéről egy tudatos döntés. Nem csak gyermekünk és saját szervezetünk számára biztonságos, hanem bolygónk számára is. Az ellenőrzött ökológiai gazdaságok nem használnak erős növényvédő szereket, amelyek akár a növényi részekben is belekerülhetnek, ezzel kímélik a földeket és a talajvizet.

Szülőként a jövő generációjára is szükséges gondolnunk. Természetes, BIO alapanyagokból készült kozmetikumokat használva nem csak a bőrünknek teszünk jót, de a környezetet is kíméljük.