Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Készüljünk együtt az ünnepi hónapra!

A karácsonyi időszakban nagyon sok mindenre kell egyszerre figyelnünk – karácsonyi vacsorára bevásárlás, takarítás, főzés, mosás… ezek mellett igazán nehéz időt találnunk arra, hogy a megfelelő ajándékot válasszuk ki szeretteinknek, kollegáinknak, de sebaj, mert szorgos kis manóink segítségedre sietnek!

Idén kétféle olyan csomagot állítottunk össze, melyek termelői finomságokkal és különlegességekkel kényeztetik tulajdonosait: az Édes Ébredés Ajándékcsomagot, illetve a Termelői Kosarat!

Az egyik legfontosabb értéknek tartjuk a társadalmi felelősségvállalást, így az Édes Ébredés csomag egy nagyon különleges bögrével indít, melyet olyan, enyhe-közép-vagy súlyos fogyatékossággal élő felnőttek készítenek, akik szeretnék megmutatni, hogy igenis be tudnak illeszkedni, és hasznos tagjai tudnak lenni társadalmunknak. Ezek a bögrék a Fészek Csillag Alapítvány ellátottjainak kétkezi, gondos munkája, mely minden centiméterén a szeretet és az önzetlenség érződik.

 

Ahhoz, hogy ne csak szemünkkel tudjuk csodálni ezeket a gyönyörű alkotásokat, a doboz két különleges finomságot rejt magában még mellette: a Mizaru Black kávét, valamint a Bivalyos Tanya Virágmézét is, mely az egyik legjobb párosítás, amelyet valaha kóstoltunk! A Mizaru mandulás ízvilágú, testes, francia pörkölésű kávéja tökéletes társa a téli hűvös reggeleknek, melyet frissen szedett Arabica és Robusta kávészemekből készítenek. Ezen isteni kézműves kávé ínycsiklandó kiegészítője a Bivalyos Tanya Virágméze! A Bivalyos tanya a batáta termesztés mellett méhészkedéssel foglalkozik, és igazi szívügyeként viseli a méhek jólétét, ezáltal a mézük minőségét is. Az Ásotthalmon található gazdaság kétkezi, magyar munkája mindenki szívét megdobogtatja.

 

Kertünk Kincsei Hecsedli Lekvár, Trizsi Rumpuncsos Szörp, Százholdas Pincészet Késői szüretelésű bor, Pálinkás Csokis krémméz, kiegészítve az Ezercsepp Méhészet méhviasz gyertyájával, levendulás kézműves párnával, és felezett dióval… Egy olyan, szívvel-lélekkel készült összeállításról van szó, mely tökéletes ajándék kollegáknak, szeretteknek – lepd meg őket egy kosárnyi termelői finomsággal!

 

Karácsonykor még fontosabbnak tartjuk, hogy minőségi alapanyagokból készítsük el az ünnepi fogásokat. Válogass kedvedre hazai, minőségi alapanyagaink közül, és kényeztesd saját, és családtagjaid ízlelőbimbóit kulináris finomságokkal!

 

TERMÉKEINK